Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. “Mi-a fost ciudă!”. FC Voluntari rupe tăcerea după scandalul uriaș din finalul play-off-ului trecut: “Nu suntem vasalii nimănui! Au afectat jucătorii”. Video

Bogdan Bălănescu, director general la FC Voluntari, a vorbit despre acuzele de "vasalitate" față de FCSB sau CFR Cluj pe care ilfovenii adesea le-au primit.
05.05.2023 | 12:22
Exclusiv Mia fost ciuda FC Voluntari rupe tacerea dupa scandalul urias din finalul playoffului trecut Nu suntem vasalii nimanui Au afectat jucatorii Video
Exclusiv. Mi-a fost ciudă!. FC Voluntari rupe tăcerea după scandalul uriaș din finalul play-off-ului trecut Nu suntem vasalii nimănui! Au afectat jucătorii. Video
ADVERTISEMENT

FC Voluntari este aproape să bifeze un nou sezon cu succes în SuperLiga și să evite retrogradarea în eșalonul secund. Chiar dacă performanțele nu au mai fost la nivelul de anul trecut, când ilfovenii au fost în play-off și au jucat finala Cupei României, rămâne o stagiune cu multe părți pozitive.

Bogdan Bălănescu răspunde la FANATIK SUPERLIGA la toate acuzele pe care FC Voluntari le-a primit în ultimii ani

Totuși, în ciuda multor rezultate excelente, FC Voluntari a suferit și foarte multe critici de-a lungul timpului. S-a vorbit în special despre o “vasalitate” față de FCSB, acuze pornite de la relația naș / fin dintre Gigi Becali și Florin Pandele. Toate aceste acuze s-au demontat după meciul din sezonul trecut, pe Arena Națională, scor 2-2, în urma căruia FCSB a pierdut șansa de a se lupta pentru titlu.

ADVERTISEMENT

Doar că, în mod neașteptat, FC Voluntari nu a scăpat de critici nici după acel rezultat. S-au întors armele și au venit acuze că ilfovenii ar fi jucat pentru a-i ajuta pe cei de la CFR Cluj. Ba chiar că ar fi avut prime consistente promise din Ardeal și că, de fapt, FC Voluntari ar fi “vasala” lui CFR Cluj.

În direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Bogdan Bălănescu, directorul general al celor de la FC Voluntari, a vorbit despre toate aceste acuze pe care echipa sa le-a primit. Cel mai mult îl doare că jucătorii au fost afectați după acuzele din finalul sezonului trecut. Au pierdut finala Cupei României și au ratat șansa de a aduce un nou trofeu pentru club.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Bogdan Bălănescu, despre eticheta pe care unii au pus-o celor de la FC Voluntari de “vasal” al FCSB: “Nu este corectă!”

“Nu știu dacă este o etichetă corectă. FC Voluntari, și până să vin și după ce am venit, a obținut puncte în partidele cu FCSB. Nici măcar nu am vorbit la telefon cu domnul Pandele înainte de celebrul meci 2-2 de anul trecut. Nu au jucat pe o primă specială, nici măcar pe o primă.

Toate comentariile au afectat psihic echipa pentru meciul cu Sepsi. Jucătorii au fost afectați, nu erau obișnuiți cu presiunea mediatică. Mi-a fost ciudă, da. Nu suntem vasalii nimănui. Am tratat toate meciurile cinstit, corect, atât cât a putut echipa.

ADVERTISEMENT

Lumea zice și că nu luăm puncte cu CFR Cluj. Dar ultimele două meciuri de la Voluntari ei le-au câștigat din întâmplare. Ultimul a fost un autogol, penultimul gol în minutul 70 și ceva după ce rataseră la Voluntari. De când sunt eu la Voluntari am luat punct contra lor când se băteau la campionat”, a declarat Bogdan Bălănescu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FC Voluntari este foarte aproape de a-și asigura și matematic menținerea în SuperLiga și pentru sezonul viitor

FC Voluntari este pe locul 3 în play-out, parte a sezonului în care nu a suferit nicio înfrângere. Ilfovenii au 27 de puncte, patru mai puține decât Petrolul și FCU Craiova, primele două clasate în ierarhia din play-out. FC Voluntari are un avans de 5 puncte față de Chindia, locul 13, care ar duce la un baraj pentru menținerea în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

 

ADVERTISEMENT