Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. „Perla” de la FCSB care l-a impresionat pe Becali atrage din nou cuvinte de laudă: „E titular la națională oricum ai face echipa”. Video

Adrian Porumboiu îl vede pe Ștefan Târnovanu titular în poarta naționalei României. Gigi Becali îl consideră noua „perlă” și speră să dea lovitura cu transferul lui.
06.04.2023 | 08:42
Exclusiv Perla de la FCSB care la impresionat pe Becali atrage din nou cuvinte de lauda E titular la nationala oricum ai face echipa Video
Ștefan Târnovanu a jucat 40 de meciuri în acest sezon la FCSB și a încasat 60 de goluri. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu crede că Ștefan Târnovanu este portarul numărul unu al echipei naționale a României în acest moment. Fostul mare arbitru a argumentat la FANATIK SUPERLIGA.

Adrian Porumboiu, impresionat de Ștefan Târnovanu, portarul FCSB-ului: „E portar de portar!”

Adrian Porumboiu consideră că Ștefan Târnovanu va fi următorul jucător de la FCSB care va prinde un transfer important în străinătate: „Vrei nu vrei, părerea mea e că are un portar care e la națională oricum ar face echipa. Târnovanu e titularul naționalei. E portar de portar!”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Portarul de doar 22 de ani a salvat-o pe FCSB în mai multe rânduri la Sfântu Gheorghe: „Uitați ce reacție are, talie, tot ce îi trebuie. Și echipă bună de tot, dar acolo la fundașii centrali sunt sunt așa mai pe la…”.

Florin Motroc, fostul mijlocaș al Rapidului, nu e însă dat pe spate de concurența pe postul de portar la naționala României: „Nu, că mă duc iar cu gândul în urmă, la ce portari mari aveam. Arată ca un portar bun, dar nu știu totuși dacă ne dă garanții că avem un viitor în poarta României, dar el trebuie să ajungă la un anumit nivel, să confirme afară sau în duelurile astea puternice”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul consideră că portarul Rapidului e cel puțin la fel de valoros: „Așa a arătat și Horațiu Moldovan de la Rapid că e un portar bun. Și el la ultimul meci cu Farul a scos de câteva ori… dacă nu era pe acolo. Aici cât de cât stăm bine”.

„A scos două mingi pe care practic scria gol pe ele”

Adrian Porumboiu și-a reluat discursul și e convins că FCSB ar fi fost învinsă de Sepsi dacă nu îl avea pe Ștefan Târnovanu: „Nu uitați să luați în considerare talia pe care o are. Este un ajutor fantastic. Ați văzut și acum la Sfântu Gheorghe. Faptul că a avut forță și a scos două mingi pe care practic scria gol pe ele… Astea sunt reacții unde îți dai seama de valoarea lui și el poate crește”.

ADVERTISEMENT

Florin Gardoș a completat și el: „Stăm bine în ideea că dacă iei post pe post fiecare fotbalist al naționalei, la portari te poți gândi la trei variante bune, incluzându-l pe Radu de exemplu. Niță are 35-36 de ani”. 

Ce se întâmplă cu Andrei Vlad: „Să-l dea să apere undeva!”

„Ce facem cu Messi al portarilor? Să-l dea să apere undeva!”, a venit întrebarea din studio, de la jurnalistul Cristi Costache. „Lasă-l, săracul. Când a intrat să știi că a apărat. Andrei Vlad a intrat pentru că a greșit Târnovanu”, a spus și Ioana Cosma.

ADVERTISEMENT

„Dacă i s-a cerut să construiască din spate, probabil se băga și la floricele. Că asta e o nouă viziune acuma să pleci de la portar cu construcția. Poate îți mai permiți să și driblezi. Neuer și alții o fac”, a mai adăugat Florin Motroc.

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT