Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Arbitrajul de la meciul Sepsi – FCSB 1-2, sub „lupa” lui Adrian Porumboiu: „Decizii îndoielnice”. Video Exclusiv

Adrian Porumboiu (72 de ani) a analizat prestația brigăzii de arbitri de la meciul Sepsi Sfântu Gheorghe - FCSB 1-2.
05.04.2023 | 14:04
Arbitrajul de la meciul Sepsi  FCSB 12 sub lupa lui Adrian Porumboiu Decizii indoielnice Video Exclusiv
Sebastian Colțescu a anulat cu VAR golul egalizator al lui Sepsi în meciul cu FCSB. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu, fostul mare arbitru internațional, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre deciziile luate de „cavalerii fluierului” la meciul Sepsi – FCSB. Covăsnenii au avut printre altele un gol anulat.

Adrian Porumboiu, dezamăgit de prestația lui Sebastian Colțescu în meciul Sepsi – FCSB 1-2: „Decizii tehnice și disciplinare îndoielnice”

Adrian Porumboiu nu a fost încântat de modul în care Sebastian Colțescu a condus partida de la Sfântu Gheorghe dintre Sepsi și FCSB, așa cum a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Centralul din Craiova este unul dintre preferații lui Adrian Porumboiu, însă de această dată a fost criticat de fostul mare arbitru: „Au fost una-două faze pe care poți să le extragi, ceea ce e surprinzător pentru mine. Eu am vorbit la superlativ despre Colțescu în ultimii 3-4 ani și consider că a fost cel mai bun arbitru în campionatele trecute”.

Și Adrian Porumboiu a argumentat: „La meciul de care vorbim acum mi s-a părut nesigur, în unele situații confuz. N-au mai fost acele evoluții fără cusur”.

ADVERTISEMENT

„Nu poți să spui că a influențat rezultatul final”

Sepsi a avut un gol anulat cu VAR, însă Porumboiu consideră că arbitrajul nu a decis soarta meciului: „Una peste alta nu poți să spui că a influențat rezultatul final”.

Cu toate acestea, Sebastian Colțescu nu a primit un vot pozitiv: „Dar în rest, la unele decizii tehnice și disciplinare… au fost îndoielnice, ca să fiu elegant în exprimare”. 

ADVERTISEMENT

Cei de la Sepsi însă au acuzat maniera de arbitraj a lui Colțescu: „A fost un arbitraj cam șmecheresc. Au tras de timp, stăteau pe jos, nu a făcut nimic domnul arbitru. Nu știu dacă a fost ofsaid (n.r. – la golul anulat al lui Safranko). La ce linii avem noi la VAR, nu putem ști niciodată sigur. Cei de la FCSB trăgeau mult de timp, mi s-au părut ușor acordate faulturile. S-a dat în plus 5% oaspeților”, a spus Attila Hadnagy după meci.

Ion Crăciunescu i-a luat apărarea lui Sebastian Colțescu: „Nu mi se pare că a arbitrat la alibi”

Ion Crăciunescu are o poziție diferită și consideră că lui Colțescu i se poate reproșa un singur lucru: „A fost o fază în prima repriză. O împingere ca aia nu trebuie trecută cu vederea.

ADVERTISEMENT

Cu excepția primei reprize, în care am văzut o fază clară, în care trebuia să fluiere pentru Sepsi un fault, în rest, nu mi se pare că a arbitrat la alibi”, a spus și fostul mare arbitru la Digi Sport.

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT