Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

“Sistemul e bine pus la punct!”. Porumboiu s-a amuzat după numirea noului antrenor străin de la FCSB. Cum vor fi făcute schimbările. Video exclusiv

Adrian Porumboiu s-a amuzat pe seama numirii unui nou antrenor străin la FCSB și a explicat cum vor decurge schimbările.
30.03.2023 | 21:27
Sistemul e bine pus la punct Porumboiu sa amuzat dupa numirea noului antrenor strain de la FCSB Cum vor fi facute schimbarile Video exclusiv
Adrian Porumboiu s-a amuzat după numirea unui nou antrenor străin la FCSB. Sursă foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Elias Charalambous, antrenorul cipriot, care a îmbrăcat în sezonul 2012-2013 tricoul echipei FC Vaslui, a fost prezentat oficial la FCSB. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că tehnicianul cu licență Pro ales de Gigi Becali a ajuns încă de miercuri seară la București. Adrian Porumboiu, fost patron al echipei moldovene, s-a amuzat pe seama noului antrenor al vicecampioanei României.

Adrian Porumboiu s-a amuzat pe seama noului antrenor străin de la FCSB: „Sistemul îl are foarte bine pus la punct”

Elias Charalambous va încasa lunar 5.000 de euro pe banca tehnică de la FCSB, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Adrian Porumboiu, patron la FC Vaslui pe vremea când cipriotul îmbrăca tricoul moldovenilor, a dezvăluit că tehnicianul în vârstă de 42 de ani nu vorbește româna.

ADVERTISEMENT

Totuși, fostul arbitru consideră acest aspect nu reprezintă un impediment pentru Gigi Becali care va continua să facă schimbările în echipa roș-albaștrilor după un plan bine pus la punct. (n.r. vorbea românește?) Nu. (n.r. cum se fac schimbările) E greu să…? Crezi că-i transmite direct? Sunt cei de pe bancă. Sistemul îl are foarte bine pus la punct”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA.

Elias Charalambous a participat deja la primul antrenament al celor de la FCSB. Totodată, antrenorul cipriot a luat legătura cu jucătorii și membrii staff-ului tehnic, medical și administrativ, potrivit anunțului făcut de vicecampioana României pe pagina oficială.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Adrian Porumboiu, mesaj pentru noul antrenor străin de la FCSB: „Aici trebuie să fii cuminte”

Chiar dacă a precizat că nu a intrat foarte mult în contact cu Elias Charalambous, Adrian Porumboiu l-a descris pe fostul jucător drept o persoană liniștită. Fostul patron din Liga 1 nu a ezitat să se amuze pe seama numirii antrenorului pe banca celor de la FCSB.

„În rest, îi doresc succes. Ce poți să-i spui unui fost jucător pe care l-ai avut și nu am avut nici un fel de conflict cu el. Niciun fel de discuții. A fost la locul lui să zic așa. Probabil, vine într-un loc unde va fi și mai la locul lui.

ADVERTISEMENT

Aici trebuie să fii cuminte, trebuie să mergi la Biserică. Sunt multe lucruri pe care trebuie să le îndeplinești. Sunt criteriile fiecăruia”, a mai spus Adrian Porumboiu, la FANATIK SUPERLIGA.

Adrian Porumboiu, dezvăluiri despre noul antrenor străin de la FCSB: „L-a adus Șumudică! Nu are stofă de lider!”

Adrian Porumboiu a făcut o serie de dezvăluiri în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA despre Elias Charalambous. Fostul patron a precizat că antrenorul cipriot nu a impresionat nici ca personalitate, dar nici ca evoluții în teren din postura de jucător al moldovenilor.

ADVERTISEMENT

„L-a adus Marius Şumudică. Om disciplinat în felul lui în câteva meciuri. Tot insista Şumudică în echipă cu el. Şi am intervenit delicat şi în locul lui a intrat Varela. Timpul a demonstrat că delicateţea mea a fost de bun augur. Şumudică a insistat mult. Eram în cantonament şi zici că a venit Franz Beckenbauer. Era fundaş central de picior stâng. S-a întâmplat ce s-a întâmplat, dar a fost un om la locul lui. De ce să vorbesc aiurea?

Fotbalistic am avut dreptate. Şi pe Gigi trebuie să îl înţelegi uneori. Din exterior vezi altfel capabilităţile unui jucător. Cu disputa dintre Varela şi Charalambous asta a fost. Dar a fost un fotbalist decent, bine educat. N-am ce să îi reproşez. 

L-am cunoscut puţin. La vremea aia, ce era acolo, ce să fie lider? Era greu să se impună ca lider acolo. Au fost jucători de mare mare valoare. Un fotbalist la locul lui, dar nu avea stofă de lider. Putea să o aibă, dar nu era îmbrăcat cu ea. Acolo nu aveai cum. Erau alţi jucători mult peste el. Dacă Gigi vrea să piardă campionate, le pierde. Ce presiune să fie acolo? Îţi iei salariul, respecţi ordinele şi asta e. Că îţi faci praf cariera, asta este”, a declarat Adrian Porumboiu, la FANATIK SUPERLIGA.

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT