Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Suma astronomică investită de Neluţu Varga în CFR Cluj: “Ăsta e deficitul!”. Video

Neluţu Varga a vorbit, în premieră, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, despre banii investiţi de-a lungul timpului la CFR Cluj, dar şi deficitul pe care îl au campionii.
04.11.2022 | 15:10
Exclusiv Suma astronomica investita de Nelutu Varga in CFR Cluj Asta e deficitul Video
Exclusiv. Suma uriaşă investită de Neluţu Varga în CFR Cluj: “Ăsta e deficitul!”, Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a reuşit calificarea în primăvara europeană din Conference League după victoria cu 1-0 obţinută în faţa celor de la Ballkani. Echipa lui Dan Petrescu a adunat şase milioane de euro din sezonul european de până acum.

Suma uriaşă investită de Neluţu Varga în CFR Cluj: “Ăsta e deficitul!”

Patronul celor de la CFR Cluj, Neluţu Varga, vorbit deschis, în premieră la o emisiune de sport din România, FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, despre banii investiţi de-a lungul timpului la CFR Cluj şi deficitul acestei echipe:

ADVERTISEMENT

“Am băgat mai mult de 30 și ceva de milioane. 30-40 de milioane de euro în cinci ani. În acest moment ne apropiem de egalitate. Dacă Dumnezeu ne ajută și echipa merge bine până în primăvară voi avea un deficit de 25 de milioane, pe care am de unde să îi recuperez fără probleme.

Dar nu mai sunt datorii, asta e important. Clubul e dator doar la mine. Cu o calificare anul viitor putem să fim foarte bine. Avem jucători tineri, de vânzare. Lucru care nu am avut anii trecuți.

ADVERTISEMENT

“Acum doi ani, un an, aveam un mare stres și o supărare, nu vedeam capătul tunelului, luminița”

Oferte pe trei patru jucători pe care am preferat să îi ținem până în iarnă și să putem să ne despărțim în schimbul a unor sume importante pentru club. Dacă ajungem în grupele Europa League minimum sunt la egalitate zic.

După aia poate să ajung cu fotbalul și pe plus. Dar sincer nu mai văd așa imposibil posibilitatea de a-mi recupera banii. Acum doi ani, un an, aveam un mare stres și o supărare, nu vedeam capătul tunelului, luminița.

ADVERTISEMENT

S-au făcut lucruri foarte bune în echipă și manangementul echipei, s-au redus multe costuri și un buget echilibrat. Anul viitor cred că putem fi pe plus. Acum un an eram fel convins că rămâneam în pagubă. În jur de 18 milioane de euro este bugetul echipei pe an”, a dezvăluit Neluţu Varga la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS: 

CFR Cluj, în play-off-ul din Conference League!

CFR Cluj a încheiat pe locul doi în grupa de Conference League şi va evolua în play-off-ul competiţiei împotriva uneia dintre echipele care au încheiat pe locul trei în grupa de Europa League.

ADVERTISEMENT

Dacă va trece şi de această fază, CFR Cluj va evolua în optimile de finală din Conference League, acolo unde sunt deja calificate cele opt câştigătoare de grupă.

 

ADVERTISEMENT