Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. FCU Craiova a oficializat transferul anunțat de Mititelu la FANATIK SUPERLIGA: ”Încă un brazilian va îmbrăca tricoul alb-albastru”. Video

FCU Craiova a oficializat transferul brazilianului Giovanni Piccolomo, mutare dezvăluită de Adrian Mititelu la FANATIK SUPERLIGA.
06.02.2023 | 16:44
Exclusiv FCU Craiova a oficializat transferul anuntat de Mititelu la FANATIK SUPERLIGA Inca un brazilian va imbraca tricoul albalbastru Video
FCU Craiova visează la cupele europene în sezonul viitor, iar Adrian Mititelu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA un transfer aproape realizat de formația olteană. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
06-02-2023
14:48

Giovanni Piccolomo, prezentat oficial la FCU Craiova

FCU Craiova a oficializat transferul mijlocașului brazilian Giovanni Piccolomo, anunțat în exclusivitate de patronul Adrian Mititelu la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

”Fotbal Club Universitatea 1948 anunță faptul că mijlocașul ofensiv, cu dublă cetățenie, atât braziliană, cât și italiană, Giovanni Piccolomo, a semnat cu gruparea alb-albastră un contract valabil până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire pentru încă doi ani.

Un mijlocaș ofensiv care poate juca fie număr 8, fie număr 10, Giovanni este un produs al academiei lui Corinthians, echipă la care și-a făcut debutul în vara anului 2012, într-o partidă câștigată în fața lui Internacional, scor 1-0.

Tot în iarna aceluiași an, acesta reușește să câștige cu Corinthians Campionatul Mondial al Cluburilor, după ce echipa din Brazilia s-a impus în fața formației londoneze Chelsea cu scorul de 1-0.

În vârstă de 28 ani, Giovanni este cunoscut datorită faptului că poate lovi mingea foarte bine cu ambele picioare. De-a lungul timpului, până în 2017, acesta a fost împrumutat de Corinthians la diferite echipe precum: Ponte Preta, Portuguesa, Sao Bento, Atletico Paranaense și Tigres do Brasil.

Pe parcursul ultimilor ani, Giovanni a avut experiențe tot în Brazilia, la echipe ca: Nautico, Goias, Coritiba, Cruzeiro, Avai și Sport Recife. În ultimul sezon, Giovanni a jucat 35 de meciuri pentru Sport Recife în toate competițiile, reușind să înscrie 3 goluri și să ofere 4 pase de gol.

La începutul carierei sale, mijlocașul cu dublă cetățenie a fost convocat la selecționata U20 a Braziliei, pentru care a jucat în trei partide de pregătire, și a fost coleg cu Alisson Becker, Anderson Talisca sau Danilo Barbosa.

Aflat la prima sa experiență în Europa, Giovanni va îmbrăca tricoul cu numărul 7 la Craiova. Mult succes în tricoul alb-albastru, Giovanni!”, se arată pe pagina de Facebook a grupării oltene.

 

Patronul din Bănie nu a dorit să facă public numele fotbalistului care va ajunge sub comanda lui Nicolo Napoli, dar a explicat că este un mijlocaș de nivelul lui Juan Bauza.

Adrian Mititelu a anunțat ultimul transfer realizat de FCU Craiova

În cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Adrian Mititelu a anunțat transferul unui mijlocaș italian la FCU Craiova, acesta aflându-se deja la vizita medicală.

ADVERTISEMENT

”Mai aducem cu siguranță jucători. Astăzi o să semnăm cu un jucător, este la vizita medicală. Nu zic nimic până nu semnăm, deoarece am mai văzut eu din ăștia, am zis și apoi nu ne-am înțeles.

Este vorba de un mijlocaș italian. Îl cheamă ca pe mine. E și număr 8 și număr 10, are 28 de ani, dar din ceea ce l-am analizat eu e bun spre foarte bun. E un jucător care pasează foarte bine, șutează de la distanță cu ambele picioare.

ADVERTISEMENT

L-am luat și prin prisma faptului că erau șanse mari să plece Bauza afară și am vrut să mă asigur că am un jucător care să suplinească, dar pot juca și amândoi în echipă. Bauza nu pleacă în niciun caz în iarna asta. E la nivelul lui Bauza, dar e diferit”, a declarat Mititelu.

VEZI VIDEO MAI JOS

Braziliano-italianul Giovanni Piccolomo, transferul lui FCU Craiova

Din informațiile FANATIK, noul jucător al FCU Craiova este brazilianul Giovanni Piccolomo, care are și cetățenie italiană. Este un mijlocaș ofensiv în vârstă de 28 de ani, care lovește foarte bine mingea cu ambele picioare și care a jucat în țara sa pentru echipe importante precum Cruzeiro, Sport Recife, Avai, Coritiba, Goias, Corinthians, Atletico Paranaense sau Portuguesa.

ADVERTISEMENT

FANATIK a mai aflat că Piccolomo a trecut cu bine testele medicale la formația din Bănie și a semnat un contract valabil pentru doi ani și jumătate.

Mititelu continuă războiul cu fanii

Tot în cadrul intervenției avută la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Adrian Mititelu a dezvăluit că a dat ordina ca echipa să fie scoasă de pe teren la partida cu Rapid în cazul în care va fi înjurat.

ADVERTISEMENT

Patronul FCU Craiova s-a arătat deranjat de faptul că oficialii rapidiști își doresc ca fanii formației din Bănie să fie prezenți la întâlnirea din Giulești, din etapa a 25-a din SuperLiga, programată vineri, 10 februarie, de la ora 20:00.

”Știți cum este, dacă îi lasă pe acolo cu fel de fel de bannere împotriva mea și a familiei mele, eu nu voi începe meciul. Voi părăsi meciul. Ce ție nu îți place, altuia nu-i face. Ce se gândesc ei (n.r. – Rapid), hai să îi lăsăm să facă atmosferă împotriva Craiovei. Deci, dacă apar bannere, jucătorii se vor opri și vor părăsi terenul cu orice consecințe. Să joace Angelescu și cu Șucu și cu cei de la Rapid să joace ei un amical.

Numai ungurii se simt discriminați? Eu nu mă simt discriminat, jignit, mi-am băgat viața în fotbal și să vină unii să mă înjure? Jucătorii vor părăsi imediat terenul. Știți că sunt căpos. Napoli are ordin și Săceanu la fel. Eu nu mă refer la rapidiști, e dreptul lor să mă înjure, dar dacă mă înjură cei de la Craiova, Robert Săceanu (n.r. – team managerul echipei) are ordin să scoată echipa de pe teren”, a spus Mititelu.

ADVERTISEMENT