Life

Exclusiv. Vedeta care a refuzat să participe la Survivor România 2021. Suma fabuloasă cerută

15.02.2021 | 11:30
Exclusiv Vedeta care a refuzat sa participe la Survivor Romania 2021 Suma fabuloasa ceruta
Cântăreața Raluka, la un pas să participe în emisiunea Survivor România 2021. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Survivor România 2021 pare provocarea supremă pentru participanți și nu puțini sunt cei care și-au manifestat dorința de a face parte din producția cu care Kanal D a dat lovitura pe micul ecran.

Nu toate vedetele sunt, însă, dispuse să se angreneze ușor în competiție și negocierile se întind pe termen lung, mai ales când în joc este un nume pe care producătorii vor neapărat să semneze.

ADVERTISEMENT

Conform surselor FANATIK.ro, pe lângă Alexandra Stan, Costi Ioniță, Amna sau Roxana Nemeș, în negocieri pentru a pleca în Republica Dominicană s-a mai aflat o altă cântăreață, cunoscută publicului pentru determinarea ei în astfel de competiții. Este vorba despre nimeni alta decât Raluka, artista care a câștigat, în 2018, finala “Asia Express”, un alt reality show cunoscut pentru duritatea lui.

Producătorii de la Kanal D ar fi insistat destul de mult pentru a bate palma cu artista, însă, bugetul nu le-a permis să ajungă la un acord cu Raluka. Surse apropiate artistei au dezvăluit, pentru FANATIK.RO, că Raluka ar fi cerut 10.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană, o sumă mult prea mare comparativ cu cea pe care o primesc alți concurenți.

ADVERTISEMENT

“Raluka a cerut 10.000 de euro pe săptămână, ca să meargă la Survivor 2021. Dacă ținem cont că ea era antrenată deja cu Asia Express, cu siguranță ar fi reușit să stea mult timp în jungă, iar 40.000 de euro pe lună era o sumă mult prea mare. Oricât de mult și-ar fi dorit-o în reality show, nu au putut să-i ofere suma asta”, au declarat surse apropiate artistei, pentru FANATIK.

Raluka
Cântăreața Raluka. Sursă foto: Instagram

A bătut palma cu Antena 1, pentru “Te cunosc de undeva”

Cântăreața nu a avut timp să se gândească mult la negocierile cu Kanal D, căci Antena 1 a cooptat-o în noul sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva”.

ADVERTISEMENT

Începând cu gala a doua a talent show-ului, artista formează un cuplu pe scenă cu Ana Baniciu, buna prietenă cu care a câștigat și trofeul “Asia Express”. Cele două au debutat cu dreptul și au câștigat cea de-a doua ediție “Te cunosc de undeva”, după ce s-au transformat în Cardi B și Jennifer Lopez și au interpretat piesa “Dinero”.

Cel mai bine plătit concurent de la Survivor România 2021

Cel mai bine plătit concurent din echipa Faimoșilor, de la Survivor 2021, este Jador care câștigă 7.000 de euro pe săptămână, așa cum FANATIK.RO a anunțat aici.

ADVERTISEMENT

“Jador primește 7.000 de euro pe lună, dar au fost vedete care au cerut și mai mulți bani ca să participe la Survivor România 2021”, au dezvăluit, pentru FANATIK.RO, surse din anturajul artistului.

 

ADVERTISEMENT