Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Preia Mihai Rotaru CSA Steaua? Răspunsul patronului de la Craiova, la câteva zile după ”legea Dâncu”, e dur și direct. Video

Mihai Rotaru a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre posibilitatea ca CSA Steaua să aibă drept de promovare și consideră că o astfel de schimbare nu ar fi benefică fotbalului.
17.04.2023 | 14:04
Exclusiv Preia Mihai Rotaru CSA Steaua Raspunsul patronului de la Craiova la cateva zile dupa legea Dancu e dur si direct Video
EXPLOZIV Rotaru VREA CSA Steaua in SuperLiga Ce spune de ZVONUL de a fi PATRON in Ghencea
ADVERTISEMENT

Vasile Dîncu, alături de alți doi parlamentari, au propus un proiect pe lege prin care se cere modificarea Legii Sportului în așa fel încât cluburile de drept public să poată lua startul în ligile profesioniste. CSA Steaua, care se confruntă cu interdicția de a promova din acest motiv, ar fi prima pe listă care ar putea beneficia de aprobarea modificării.

Mihai Rotaru nu e de acord ca CSA Steaua să promoveze în actuala organizare

Intrat prin telefon la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, a criticat vehement faptul că CSA Steaua ar putea ajunge în SuperLiga deși este susținută din bani publici.

ADVERTISEMENT

”E problema lor acolo. Eu sunt împotriva echipelor finanțate din bani publici, Consilii Locale, Primării, și automat nu pot să fiu un susținător al unei echipe finanțate de către bugetul de stat.

Dar pe de altă parte cred că fotbalul românesc ar avea nevoie de Steaua în SuperLiga. Trebuie să găsească o altă soluție, pentru că nu putem noi să ne batem cu Ministerul Apărării Naționale. Nu trebuie să fim puși în această situație.

ADVERTISEMENT

Pentru ceea ce înseamnă Steaua, ar fi bine să fie în SuperLiga, dar cu altă formă de organizare. Noi vorbim aici de bugete de sute de milioane de euro. Cred că au 300-400 de milioane de euro. Nu putem să ne punem cu ei”, a declarat Rotaru.

VEZI VIDEO MAI JOS

Rotaru, nemulțumit de performanțele realizate la Craiova

Acționarul din Bănie a negat cu putere orice formă de implicare a sa la CSA Steaua, chiar dacă s-a arătat extrem de dezamăgit de performanțele reușite în cei 10 ani de când se află în fruntea Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

”A fost doar zvon că voi prelua CSA Steaua, nu a fost niciodată nici măcar un sâmbure de adevăr. Nu voi investi la o altă echipă de fotbal din România. Singura echipă este Universitatea Craiova și asta am făcut-o de acum 10 ani.

Cred că cumva ne-am îndeplinit obligațiile față de echipa cu care țin. Sunt dezamăgit pentru că, dacă m-ați fi întrebat acum 10 ani dacă aș fi mulțumit cu două Cupe și o Supercupă, e clar că nu. Mi-aș fi dorit mult mai mult. Nu consider că a fost o perioadă de succes pentru mine.

ADVERTISEMENT

Pentru ceea ce a însemnat Universitatea Craiova sigur că am reînceput să câștigăm trofee, să batem la porțile Europei, să punem jucători la echipa națională. Am ridicat nivelul, dar eu față de mine însumi nu sunt mulțumit. Sunt dezamăgit de ceea ce am realizat în cei 10 ani. Nu mă interesează CSA Steaua și nu mă va interesa”, a încheiat Mihai Rotaru, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Nu uitați că Fanatik SuperLigaemisiunea exclusivităților din sport, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, cu Horia Ivanovici și Ioana Cosma ca prezentatori. Este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT