Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Visul ascuns al lui Adrian Mititelu: „Asta-mi doresc!”. Video

Adrian Mititelu e în culmea fericirii. FC U Craiova 1948 a bifat trei victorii la rând, iar patronul și-a fixat un obiectiv îndrăzneț, care o implică și pe rivala din oraș.
13.12.2022 | 11:47
Exclusiv Visul ascuns al lui Adrian Mititelu Astami doresc Video
Exclusiv. Visul ascuns al lui Adrian Mititelu: „Asta-mi doresc!”. FOTO: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a intervenit telefonic în cadrul celei mai recente ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Patronul lui FC U Craiova 1948 este în extaz după ce echipa sa a învins-o pe FC Argeș, scor 1-0.

Adrian Mititelu visează la o finală pentru cupele europene FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova

Pentru echipa lui Mititelu, succesul cu FC Argeș a fost a doua victorie la rând în SuperLiga. Oltenii sunt pe locul 10, cu 22 de puncte, opt mai puține decât Hermannstadt, ultima ocupantă a play-off-ului.

ADVERTISEMENT

„S-a aprins și pentru noi luminița de la capătul tunelului. Noi jucăm mai bine cu echipe care ies la joc, CSU, FCSB, sunt echipe care pe noi ne avantajează, chiar dacă sunt mai puternice. FC Argeș e greu de bătut dacă nu le dai gol.

Ne-a fost teamă. Croitoru ne cunoaște foarte bine jucătorii, dar nu ai ce să facă când echipa e în vână. Jucătorii noștri sunt o clasă totuși peste cei de la Pitești.

ADVERTISEMENT

Croitoru se bătea cu pumnii în piept că joacă ofensiv, că mai bine pierde decât să câștige urât. Uite că la Pitești a fost nevoit să schimbe strategia, să joace altfel”, a declarat Adrian Mititelu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Patronul lui FC U Craiova 1948 vrea finală pentru cupele europene cu rivala din oraș

Deși președintele Marcel Pușcaș visează la play-off, patronul lui FC U Craiova 1948 este mai precaut. Adrian Mititelu speră să câștige play-out-ul, iar, la final, să dea baraj pentru un loc în cupele europene cu rivala Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

„E în calcule (n.r. – play-off-ul). Așa orice e posibil teoretic, dar e foarte greu. Sunt multe puncte și nici noi nu suntem o echipă care să îi bată pe toți. Până la final de sezon regulat am putea să îi batem, dar e foarte greu.

În sinea mea mă gândesc să câștigăm play-out-ul și să dăm baraj cu locul 3 și eventual echipa aia de pe 3 să fie CSU. Sau locul 8. Dacă se duc cam toate bune acolo, în play-off, ar fi mai aproape teoria să luăm play-out-ul”, a adăugat Mititelu.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

FC U Craiova e în sferturile Cupei României

FC U Craiova 1948 este una dintre echipele care au reușit să se califice în sferturile Cupei. Deși și-ar dori trofeul, Mititelu consideră că formația sa va o misiune infernală să acceadă în semifinale. Oltenii vor juca la Arad, cu UTA.

„E greu rău la Arad. Degeaba vorbește lumea, dar Balint e antrenor foarte bun. Va fi foarte greu la Arad”, a conchis patronul lui FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT