Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Există karma și Dumnezeu. I-am bătut 5 din 7!” Cea mai tare explicație a șefilor Rapidului după 2-1 cu FCSB

Rapid a învins-o pe FCSB chiar pe Național Arena cu scorul de 2-1. Giuleștenii au reintrat, astfel, în lupta pentru titlu și se află la 2 puncte distanță de echipa lui Becali.
07.11.2023 | 22:20
Exista karma si Dumnezeu Iam batut 5 din 7 Cea mai tare explicatie a sefilor Rapidului dupa 21 cu FCSB
Rapidistii au avut karma de partea lor in duelul cu FCSB. foto sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Bergodi a reușit să găsească formula câștigătoare în duelul cu FCSB. Rapid a câștigat cu 2-1 grație a 2 goluri înscrise în prima repriză. Papeau și Iacob au marcat pentru giuleșteni, în timp ce la FCSB a înscris Dawa. În urma acestui rezultat, Rapid a adunat 29 de puncte în clasament.

Bergodi a învins-o pe FCSB

“Bergodi normal că mi se pare foarte bun. A pregătit foarte bine meciul și tactic am dominat partida. Eu cred că am câștigat și tactic și cu sufletul. Domnul Bergodi e mai bun decât Charalambous și Pintilii.

ADVERTISEMENT

Papeau a făcut un meci foarte bun, mă așteptam să iasă soarele și pe strada lui, chiar a făcut un meci senzațional. Cred că e cel mai bun meci de când a venit, a mai făcut meciuri bune, dar fiind și cu Steaua cu atât mai bine.

Știam, cred că toată lumea știa ce poate să facă Papeau. Nu cred că l-a huidit nimeni. Eu nu cred că a fost contestat, a arătat în multe meciuri că este un fotbalist important, dar poate că nu a avut reușite pe măsură”, a spus Victor Angelescu.

ADVERTISEMENT

FCSB a ajuns la două înfrângeri în acest sezon

Înfrângerea cu Rapid a fost a 2-a pentru FCSB în acest sezon. Echipa lui Gigi Becali a reușit să câștige un singur meci din ultimele 5 disputate. Trei egaluri, o victorie și o înfrângere a înregistrat formația lui Becali în ultimele dueluri din Superligă.

“Plus că l-am avut acum în aripa stângă pe Petrila, care a avut un sezon excepțional și era greu să nu joace. Acum o să joace Papeau, joacă cine e mai bun, e bine că avem un lot cu jucători valoroși.

ADVERTISEMENT

Nu mi-a fost frică că i s-ar fi încheiat cariera. E un jucător tânăr, la fel ca la Rrahmani, nu cred că se pune problema. Și-a revenit și începe să joace foarte bine. Nu mi-a fost frică. Soni nu știu când va fi apt, nu pot să vă spun mai multe, o să vedem.

Există karma și Dumnezeu, dar FCSB e o echipă puternică. Îi înțeleg, sunt frustrați, au pierdut un derby. Nu cred că trebuie să punem sare pe rană. O echipă puternică, sunt în continuare pe locul 1, ne batem cu ei pentru primele locuri.

ADVERTISEMENT

Declarațiile lor sunt ale lor, pe mine nu mă afectează cu nimic. Dacă așa consideră ei să trateze contracandidatele treaba lor. Există un Dumnezeu și noi am câștigat cu sufletul meciul cu ei. I-am bătut 5 din 7″, a completat Victor Angelescu.

Pe FANATIK.RO poți urmări în exclusivitate FANATIK SUPERLIGA, un show difuzat în direct. Emisiunea este în fiecare luni, marți și vineri, începând cu ora 10:30, iar în aceeași zi, ai șansa să o vezi în premieră la ora 17:30. De asemenea, poți găsi acest show pe canalul de YouTube Fanatik și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Rapidistii cred in karma

ADVERTISEMENT