Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Semnam cu ambele mâini pentru un egal” Cum a trăit Șucu derby-ul FCSB – Rapid

Derby-ul dintre FCSB și Rapid i-a dat mari emoții lui Dan Șucu. Echipa sa s-a impus cu scorul de 1-2 grație golurilor înscrise de către Papeau și Iacob. Dawa a marcat pentru gazde.
06.11.2023 | 13:30
Semnam cu ambele maini pentru un egal Cum a trait Sucu derbyul FCSB  Rapid
Dan Sucu ar fi semnat pentru un egal inainte de derby. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Înainte de startul duelului dintre FCSB și Rapid, Dan Șucu ar fi fost mulțumit și cu un egal. Victoria i-a intrat la inimă patronului din Giulești care a dublat primele de joc. Rapid este în mare formă în Superligă. A reușit în două etape să le învingă pe Universitatea Craiova și pe FCSB.

Șucu, fericit la final de derby

“Au fost foarte multe victorii frumoase de când sunt la Rapid, dar în mod sigur aceasta este una din cele mai frumoase din scurta mea carieră de finanțator trecător al acestei echipe atât de iubite. Este o victorie care mi-a mers la inimă, o victorie pe care în adâncul sufletului o speram.

ADVERTISEMENT

Dar trebuie să recunosc că dacă m-ar fi întrebat cineva înainte de meci dacă semnez pentru un egal, aș fi semnat cu ambele mâini. Mă gândeam și vorbeam cu colegii mei că ar fi bun și un egal ținând cont de jucătorii care ne lipsesc”, a declarat Dan Șucu pentru FANATIK SUPERLIGA.

Rapid a ajuns la 3 victorii în ultimele 5 partide. Grație acestor rezultate, echipa lui Bergodi s-a apropiat la doar două puncte de liderul FCSB. Pentru Rapid, urmează duelul cu cei de la Sepsi. Sub Rapid în clasament se află Universitatea Craiova, la 6 puncte distanță de giuleșteni.

ADVERTISEMENT

Rapid s-a apropiat la 2 puncte de FCSB

“Mai ales că jucam cu echipa de pe locul 1, FCSB, o formație bună și susținută de mulți suporteri, pe un stadion unde este greu să câștigi. Iată că am reușit să câștigăm în deplasare, nu doar pe Giulești.

Mă bucur că s-a spart și acest mit, mă bucur că am făcut asta împotriva echipei care este considerată cea mai puternică. Am demontat și acest mit că Rapid nu poate să câștige decât acasă, pe Giulești. Este una din cele mai frumoase victorii de când sunt la Rapid și sper că vor mai urma multe altele”, a completat Dan Șucu.

ADVERTISEMENT

FCSB trece printr-o perioadă mai puțin bună. Echipa lui Gigi Becali a reușit o singură victorie în ultimele 5 partide de campionat. Ba mai mult, duelul cu Rapid a marcat a 2-a înfrângere din acest sezon pentru formația antrenată de Charalambous.

Pentru FCSB, urmează partida contra celor de la FCU Craiova. În acest meci, bucureștenii nu se vor putea baza pe Alexandru Pantea și Octavian Popescu. Ambii jucători sunt suspendați din cauza cartonașelor galbene. Nici Compagno nu este sigur că va intra. FCSB trebuie să îi plătească lui Mititelu 100.000 de euro în cazul în care îl va utiliza.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și exclusiv pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Sucu a trait la intensitate maxima duelul cu FCSB

ADVERTISEMENT