Life

”Extravaganță maximă” din partea Alinei Pușcaș. Prezentatoarea a ieșit din casă doar în halat de baie. Unde a mers așa

Alina Pușcaș dă dovadă de o ”extravaganță maximă”. Prezentatoare de la Antena 1 a ieșit din casă doar în halat de baie. Unde a mers așa?
08.12.2023 | 19:15
De ce a ieșit Alina Pușcaș în halat de baie, din casă. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș și-a surprins fanii de curând. Îndrăgita prezentatoare a emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de pe Antena 1, a ieșit din casă îmbrăcată doar în halat de baie. ”Extravaganță maximă” spune ea amuzată de ținuta sa. Unde s-a dus așa?

Unde a plecat Alina Pușcaș îmbrăcată doar în halat de baie: ”Extravaganță maximă”

Când nu este în lumina reflectoarelor, Alina Pușcaș este foarte activă în mediul online. Aici împărtășește fiecare zi cu fanii. De curând i-a uimit pe toți prin curajul său, mai ales că afară este zăpadă, iar valorice termice sunt destul de scăzute. A ieșit din casă doar în halat de baie.

ADVERTISEMENT

Deși a dat dovadă de extravaganță, Alina Pușcaș nu a uitat să-și accesorizeze ținuta. Și-a luat cu ea și geanta și a încălțat o pereche de ghete groase. Unde s-a îndreptat astfel moderatoarea? Către școala copiilor. Dis-de-dimineață, Alina Pușcaș nu a mai ținut cont de cum s-a îmbrăcat și i-a dus pe cei mici, la școală, luându-și pe ea doar halatul de baie.

”Hai că pe asta nu o mai făcusem! Mi-am dus copiii la școală în halat. Extravaganță maximă! Ținuta ca ținuta, dar nu am uitat să o accesorizez. Nu plec niciodată fără geantă!”, a scris Alina Pușcaș în dreptul unor Instastory-uri pe care le-a făcut.

ADVERTISEMENT

Câți copii are Alina Pușcaș. Cine este soțul ei

Alina Pușcaș este de ani buni prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva”, dar puțini își mai aduc aminte de faptul că s-a făcut remarcată în televiziune ca actriță. Din 2010 până în 2011, Alina Pușcaș a jucat în telenovela ”Narcisa sălbatică”.

În plan personal, are 37 de ani și este căsătorită cu un medic stomatolog pe nume Mihai Stoenescu. Alături de acesta are trei copii. Alexandru, 9 ani, Melissa 8 ani și Iris 5 ani. În cadrul unui interviu, Alia Pușcaș a dezvăluit cum își educă copiii, în așa fel încât să-i învețe ce este bine și ce este rău.

ADVERTISEMENT

”În momentul în care ești prea prieten cu copilul, ți se va urca în cârcă, pentru că ei se nasc să fie mici șantajiști, așa că trebuie găsită varianta de mijloc în care să nu fii nici prea prieten, nici prea militar.

Ți se schimbă radical viața când ai copii, dar e foarte important cum o faci. Dacă ții foarte mult la viața ta socială, o să găsești o variantă. Mă indispune când văd părinți care nu reușesc să-și controleze copiii.

ADVERTISEMENT

 Viața mea cea mai frumoasa a fost la bunici, în vacanțele de vară, așa cum probabil sunt pentru toți copiii. Îi ajutam pe bunici cu animale, pentru că eram acel copil din tot Ludușul care băga animalele în pat. Am avut o copilărie destul de strictă, mama fiind ‘militarul’ familiei”, a spus Alina Pușcaș în podcastul ”Urban Flex”, moderat de Otravă.

ADVERTISEMENT
Tags: