Fotbal international

Fabio Capello, dezvăluire șoc despre brazilianul Ronaldo. „Puțea vestiarul la Real Madrid de alcool, dar a fost cel mai bun”. Olandezul van Nistelrooy dezminte spusele tehnicianului italian

20.05.2020 | 16:42
Fabio Capello dezvaluire soc despre brazilianul Ronaldo Putea vestiarul la Real Madrid de alcool dar a fost cel mai bun Olandezul van Nistelrooy dezminte spusele tehnicianului italian
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor italian Fabio Capello a făcut o dezvăluire șoc despre perioada în care l-a avut sub comandă la Real Madrid pe brazilianul Ronaldo Nazario da Lima.

Fabio Capello a lucrat cu brazilianul în al doilea mandat la Real Madrid

UPDATE: 20.05., ora 16:40/ Olandezul Ruud van Nistelrooy a replicat imediat după ce a apărut informația conform căreia i s-ar fi plâns lui Fabio Capello că miroase a alcool în vestiar. El a dezmințit categoric că ar fi rostit aceste cuvinte și că aceasta ar fi fost atitudinea din vestiarul lui Real Madrid.

ADVERTISEMENT

“Vreau să dezmint ceea ce s-a scris. În legătură cu afirmațiile atribuite lui Fabio Capello, în care eu i-aș fi spus că în vestiar miroase a alcool, nimic nu e adevărat. Acel vestiar a fost caracterizat prin profesionalism”.


Fabio Capello s-a aflat pe banca celei mai titrate echipe din fotbalul spaniol în două rânduri, de fiecare dată câte un sezon, dar în ambele a reușit să câștige campionatul. Prima dată a fost între 1996-97 și a doua oară între 2006-2007.

ADVERTISEMENT

În al doilea mandat, tehnicianul italian, recunoscut drept un personaj foarte intransigent în vestiar, l-a avut sub comandă pe brazilianul Ronaldo, care venise încă din 2002 pe Santiago Bernabeu.

„Cel mai mare talent pe care l-am antrenat a fost Ronaldo,„ Grasul ”. Dar, în același timp, a fost jucătorul care mi-a provocat cele mai multe probleme în vestiar. 

ADVERTISEMENT

Ce i-a spus olandezul van Nistelrooy

„El obișnuia să organizeze petreceri”, a declarat fostul antrenor pentru Sky Sport. „Van Nistelrooy mi-a spus odată „Mister, dar aici în vestiare pur și simplu pute de atâta alcool. Dar dacă vorbim despre talent, a fost cel mai mare, fără îndoială.

Eu, personal, nu am mai întâlnit în toată cariera mea un jucător cu un asemenea talent. Era pur și simplu incredibil. Am păstrat o relație foarte bună, ne întâlnim cu plăcere și ne vorbim extrem de prietenos”.

ADVERTISEMENT

Mourinho îl vede pe Ronaldo peste Messi și CR7

Ronaldo este considerat și de către un alt antrenor de renume, portughezul Jose Mourinho, ca fiind peste Lionel Messi și Cristiano Ronaldo ca și talent, dar brazilianul nu a avut și seriozitatea acestora.

În plus, a fost și un campion al ghinioanelor, suderind două accidentări înfiorătoare în carieră, ambele la ligamentele încrucișate de la genunchi, la fiecare picior, care l-au ținut pe tușă câte nouă luni.

Nu puțini au fost cei care au susținut că acestea au fost posibile și ca urmare a stilului de viață dezordonat, jucătorul neavând nicio dietă sănătoasă (obișnuia să mânânce mult fast-food, să bea multă Coca Cola și să consume cel puțin o ciocolată pe zi), la care s-au adăugat și destule nopți de petreceri, în loc de somn.

ADVERTISEMENT