Sporturi

Fabio Fognini boicotează turneul de la Roland Garros: „Nu sunt de acord să joc la doar o săptămâna după US Open”

03.04.2020 | 12:06
Fabio Fognini boicoteaza turneul de la Roland Garros Nu sunt de acord sa joc la doar o saptamana dupa US Open
Fabio Fognini. Sursă foto: tennisworldusa.com
ADVERTISEMENT

Jucătorul de tenis italian Fabio Fognini a decis să boicoteze turneul de Mare Șlem de la Roland Garros, din cauza timpului prea scurt dintre US Open și turneul de la Paris.

Fabio Fognini boicotează turneul de la Roland Garros

Fabio Fognini nu este de acord să participe la turneul de la Roland Garros și este supărat pe organizatori care au hotărât să pună competiția la doar o săptămână distanță după încheierea US Open.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt de acord să joc la Roland Garros la doar o săptămâna după US Open. Este prea puțin timp să ne revenim. Cum vor face Rafa Nadal și Novak Djokovic, care ajung mereu in finală?

Cum vor intră pe teren patru săptămâni la rând? Și sunt meciuri de cinci seturi! E periculos pentru sănătate”, a mai spus Fabio Fognini.

ADVERTISEMENT

Și Darren Cahill e deranjat de programarea Roland Garros

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a fost profund deranjat de reprogramarea Roland Garros: Trebuie găsită o dată care are sens. Nimeni nu vrea ca turneul de la Roland Garros să fie anulat, doar ca toţi să lucreze împreună pentru a găsi o dată care are sens, când lucrurile se vor limpezi un pic.

Jucători, turnee, grand slam-uri, bărbaţi şi femei, toţi într-o cameră. Acum este un pic devreme pentru răspunsuri”, a scris Darren Cahill pe contul său de Twitter.

ADVERTISEMENT

„Hai să luăm o pauză, să ne luăm suficient timp şi să încercăm să protejăm cele patru grand slam-uri ca o prioritate, dar să o facem împreună, ca un întreg. ATP, WTA, ITF şi grand slam-urile împreună”, a mai spus antrenorul Simonei Halep.

  • 20 septembrie – 4 octombrie este data la care ar urma să se desfășoare turneul de la Paris