Fotbal international

CURAJ NEBUN! Au rămas blocaţi în TRAFIC şi au jucat fotbal pe autostradă

Anglia este patria în care s-a inventat fotbalul modern. Insularii mănîncă fotbalul pe pîine şi nu e de mirare că Premier League este cel mai urmărit campionat din lume şi cel mai de succes,...
27.04.2015 | 08:45
CURAJ NEBUN Au ramas blocati in TRAFIC si au jucat fotbal pe autostrada
ADVERTISEMENT

Anglia este patria în care s-a inventat fotbalul modern. Insularii mănîncă fotbalul pe pîine şi nu e de mirare că Premier League este cel mai urmărit campionat din lume şi cel mai de succes, din punct de vedere financiar. O întîmplare inedită a avut loc  pe o autostradă din Anglia,  închisă din cauza unui accident serios. Însă, participanţii la trafic în loc să aştepte în maşină au încins o miuţă chiar pe autostradă. 

Accidentul a avut loc pe una dintre cele mai aglomerate străzi din Anglia, M25. O femeie care se afla pe motocicletă s-a ciocnit cu o maşină şi a fost rănită grav pe autostradă. Acest incident a făcut ca tronsonul de autostradă să fie închis pînă cînd femeia avea să fie transportată la spital. Pauza a fost una mai lungă, în condiţiile în care femeia a fost transportată cu un elicopter.

ADVERTISEMENT

Şoferii au încins o miuţă

Participanţilor la trafic nu le-a căzut prea bine faptul că trebuie să aştepte pînă cînd circulaţia se va relua pe tronsonul în care a avut loc accidentul şi au găsit repede soluţia. Să joace fotbal pe autostradă. (VEZI IMAGINI SUS ÎN GALERIE FOTO)

Unul dintre ei avea şi o minge pe care a scos-o la joc pe asfalt. Imediat au apărut şi alţi “jucători” care au avut o mare poftă de joc, în condiţiile în care nu au avut nici un stres în a bate mingea pe autostradă.

ADVERTISEMENT

Poliţia, alarmată de incident

Şoferii care s-au apucat să joace fotbal pe autostradă e evident că nu s-au gîndit că ar putea fi în pericol. Conform Standard.co.uk, Poliţia din Kent, o localitate din apropiere, a fost alarmată că se joacă fotbal pe autostradă şi a încercat să intervină şi să îi convingă pe jucători că nu e cel mai bun loc pentru a bate mingea. (VEZI IMAGINI SUS ÎN GALERIE FOTO)

Englezii scriu că martorii oculari de la meciul organizat ad-hoc au fost cei care au sunat la poliţie. Mai mult, evenimentul istoric nu putea să nu fie imortalizat şi au apărut primele poze de la primul meci de fotbal jucat pe autostradă.

ADVERTISEMENT

Autorităţile, forţate să intervină

Poliţia din Kent a confirmat evenimentul printr-un post pe twitter în care se arăta că: “Am primit informaţii conform cărora sînt oameni care joacă fotbal pe autostrada M25. E periculos. Îi rugăm pe oameni să rămînă în maşini”, scria în postul de twitter al Poliţiei.

aasaddsdadasdas

Mai mult, pe autostrada cu pricina s-a întîmplat şi o întîmplare tragicomică. Publicaţia Standard.co.uk scrie că doi tineri care se uitau la ceilalţi cum joacă fotbal de pe cealaltă parte a drumului au rămas blocaţi. Ei nu şi-au dat seama că circulaţia s-a reluat pe acel tronson şi au avut nevoie de ajutorul poliţiei pentru a ajunge la maşinile lor care erau pe cealaltă parte a autostrăzii.

ADVERTISEMENT

A durat mai bine de o oră pînă cînd circulaţia avea să revină la normal. Meciul de fotbal de pe autostradă nu a putut să treacă neobservat de presă şi a fost dezbătut în presa engleză. (VEZI IMAGINI SUS ÎN GALERIE FOTO)

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: