Sport

Face toți banii! Louis Munteanu, gol fabulos în Farul – CFR Cluj. L-a imitat și Cojocaru. Video

Louis Munteanu a deschis scorul în partida dintre Farul Constanța și CFR Cluj, din etapa cu numărul 5 a play-off-ului.
19.04.2024 | 21:11
Face toti banii Louis Munteanu gol fabulos in Farul  CFR Cluj La imitat si Cojocaru Video
Louis Munteanu, gol fabulos în Farul - CFR Cluj. L-a imitat și Cojocaru. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Farul Constanța a primit vizita lui CFR Cluj, în runda cu numărul 4 a play-off-ului SuperLigii. Înaintea partidei, elevii lui Gică Hagi erau pe locul 4 și aveau 29 de punct, în timp ce clujenii ocupau poziția secundă, cu 31 de puncte acumulate.

Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj

După ce s-a tot vorbit în ultima perioadă despre o posibilă mutare al lui Louis Munteanu la FCSB, în schimbul unei sume de transfer egală cu 1,5 milioane de euro, atacantul și-a arătat clasa încă din prima repriză a meciului cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

În minutul 23 al înfruntării, jucătorul Farului l-a driblat scurt pe Boben și a marcat un gol spectaculos în poarta apărată de Sava, după un șut în forță la colțul lung.

Vezi aici reușita lui Louis Munteanu

Cojocaru a dublat avantajul constănțenilor

Înaintea ca cele două echipe să intre la cabine, Ionuț Cojocaru a majorat avantajul Farului Constanța, profitând de o greșeală a lui Kader Keita.

ADVERTISEMENT

Jucătorul constănțenilor a șutat puternic din afara careului, timițân mingea direct în plasa porții adeverse. Portarul Sava nu a ajuns la timp pentru a reuși să respingă balonul, iar scorul pauzei a fost 2-0.

Vezi golul marcat de Ionuț Cojocaru

Reușita lui Cojocaru vine în contextul în care, prin cele două reușite ale sale, Farul Constanța s-a impus pe terenul celor de la Univesitatea Craiova, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

Golurile lui Munteanu și Cojocaru o pot duce pe Farul peste CFR Cluj în clasament

Dacă o să câștige duelul cu CFR Cluj, Farul Constanța ar ajunge pe locul al doilea în clasament, cel puțin până când Universitatea Craiova va juca partida cu Sepsi OSK, programată pe 21 aprilie, de la ora 19:00, la Sf. Gheorghe.

În același timp, în cazul unui eșac la Ovidiu, ardelenii ar cădea pe poziția a treia în clasament și ar aștepta meciul oltenilor pentru a vedea dacă se mai situează pe un loc care duce în cupele europene la finalul etapei.

ADVERTISEMENT

Cu ochii pe meciul dintre Farul Constanța și CFR Cluj sunt și cei de la FCSB, având în vedere că în cazul în care nici clujenii, nici jucătorii din Bănie nu câștigă în această rundă, iar elevii lui Charalambous se impun în fața Rapidului, clubul roș-albastru devine matematic campioană.

ADVERTISEMENT