Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru transferurile lui Mujica și Louis Munteanu la FCSB: „Asta e suma”

Gigi Becali trebuie să bage adânc mâna în buzunar dacă vrea să întărească atacul FCSB-ului din sezonul viitor. Mujica și Louis Munteanu sunt țintele roș-albaștrilor
19.04.2024 | 20:57
Gigi Becali a aflat cat trebuie sa plateasca pentru transferurile lui Mujica si Louis Munteanu la FCSB Asta e suma
Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru transferurile lui Mujica și Louis Munteanu la FCSB: „Asta e suma”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali vrea să facă echipă de Champions League la FCSB. Pentru acest lucru, patronul liderului din SuperLiga are nevoie în primul rând de un atacant. Becali a aflat cât costă cele două ținte ale sale, Louis Munteanu și Rafa Mujica.

Cât îl costă pe Gigi Becali transferurile lui Mujica și Louis Munteanu la FCSB: „Asta e suma”

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Rafa Mujica este atacantul străin pe care îl dorește FCSB. Florin Vulturar a mers personal în Portugalia pentru a îl urmări pe vârful celor de la Arouca.

ADVERTISEMENT

Acum, latifundiarul din Pipera a aflat cât costă fotbalistul iberic, care a marcat 19 goluri sezonul acesta în Liga Portugal și care e cotat de transfermarkt.com la 5.000.000 de euro.

„Să vă mai spun două chestiuni despre FCSB, că tot s-a vorbit mult despre atacantul pe care Gigi Becali l-ar dori la FCSB. Sunt informații despre Mujica, spaniolul care joacă în Portugalia, la Arouca, și pe care l-a urmărit Florin Vulturar.

ADVERTISEMENT

I s-a transmis lui Gigi Becali cam cât vor portughezii cât vor pentru Mujica. E vorba de o sumă între 2,5 și 3 milioane de euro. N-a spus pas Gigi Becali din start pentru că așteaptă și alte variante. I s-a mai găsit un atacant, nu pot să vă spun încă despre ce e vorba”.

Pe lista lui Gigi Becali se află însă și Louis Munteanu, fotbalist care aparține de italienii de la Fiorentina. Pentru atacantul care în ultimele două sezoane a evoluat sub formă de împrumut la Farul, patronul roș-albaștrilor trebuie să scoată ceva mai puțini bani din buzunar.

ADVERTISEMENT

„Dar din ce am vorbit cu cei de la FCSB, evoluează foarte mult lucrurile cu Louis Munteanu. Chiar am văzut o declarație a sa. Întrebat dacă va mai juca la Farul sezonul următor, a spus cred că nu. Inclusiv reacția lui Louis Munteanu poate fi interpretată. Asta nu înseamnă neapărat că merge la FCSB. Depinde ce decide și Fiorentina.

Prețul pentru Louis Munteanu din ce știm noi pentru care Fiorentina ar fi de acord să se despartă e de 1,5 milioane de euro. Asta e suma pentru care Louis Munteanu ar pleca la FCSB sau în altă parte.

ADVERTISEMENT

FCSB e soluția apropiată pentru Louis Munteanu și pentru că Gigi Becali și cei de acolo îl văd ok și implementându-se rapid în acest sistem de joc al FCSB-ului cu trei în față. Cu ce avem acum, Băluță în dreapta și Coman în stânga”, a dezvăluit Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Rafa Mujica si Louis Munteanu la FCSB? VESTEA MOMENTULUI: PRETUL TRANSFERULUI

ADVERTISEMENT