Sport

Familia împărţită în două de El Clasico: “Eu ţin cu Real Madrid, soţia cu Barcelona! La fel şi copiii noştri”

El Clasico este cel mai aşteptat derby în Spania şi în întreaga lumea. Meciul dintre Real Madrid şi Barcelona împarte o familie iberică în două.
16.10.2022 | 10:45
Familia impartita in doua de El Clasico Eu tin cu Real Madrid sotia cu Barcelona La fel si copiii nostri
Familia Parilla este împărţită în două atunci când se joacă El Clasico
ADVERTISEMENT

Real Madrid şi Barcelona se întâlnesc duminică, de la ora 17:15, în episodul 250 din El Clasico. O familie din Spania va fi împărţită în două cu această ocazie, jumătate fiind alături de “galactici” şi cealaltă în culorile catalanilor. Duminică, timp de 90 de minute, “clanul” Parilla va fi în plin “război”.

Cum a ajuns El Clasico să împartă familia Parilla în două. O poveste veche de peste 40 de ani

Înainte de Real Madrid – Barcelona, Juan Parilla şi-a spus povestea în El Pais. El, fan al albilor, şi Antonia, susţinătoare a catalnilor, s-au căsătorit în 1982, anul când Spania a găzduit Campionatul Mondial. Copiii cuplului au continuat pasiunea părinţilor pentru fotbal şi, la rândul lor, s-au împărţit între cele două rivale.

ADVERTISEMENT

“Am cunoscut-o pe Antonia, soţia mea, la o petrecere orginzată de nişte prieteni în Ajunul Crăciunului din 1979. Ne-am căsătorit trei ani mai târziu, în 1982, anul Naranjito (n.r. mascota Campionatului Mondial din Spania), dar nu ne-am văzut prea mult în primii ani.

Ea trăia în Jaen, eu în sudul Franţei, unde familia mea se mutase când eram mic. Ne vedeam vara şi de Crăciun. În rest, scrisori multe şi ne sunam când puteam. Era o altă epocă. Cu puţin timp înainte să ne căsătorim am aflat că Antonia ţinea cu Barcelona, în timp ce eu fusesem mereu cu albii. Prima oară cu Marseille, apoi cu Real Madrid.

ADVERTISEMENT

“Suntem o familie divizată, dar şi unită de dragostea pentru Real Madrid şi Barcelona”

Am 62 de ani şi de 40 de ani sunt căsătorit cu Antonia. Când vine vorba de fotbal, lucrurile au rămas la fel, suntem separaţi de culori. Când este El Clasico, fiecare îşi pune tricoul echipei preferate şi timp de 90 de minute avem o mică bătălie. O bătălie amicală, cu siguranţă, dar la care participă toată familia.

Una dintre fiice e cu Barcelona, cealaltă cu Real Madrid. Ca să continuăm tradiţia, soţii lor ţin cu rivala. Nepoţii încă nu şi-au ales echipele, dar suntem cam 50%-50%.

ADVERTISEMENT

Suntem o familie divizată, dar şi unită de dragostea pentru Real Madrid şi Barcelona. Acum, pe 16 octombrie, este ziua de naştere a Isei, fiica mea, aşa că vom vedea toţi meciul acasă, împreună”, a povestit Juan Parilla, mare fan al lui Real Madrid.

Real Madrid şi Barcelona, situaţii diferite în Liga Campionilor, dar egale în campionat

Real Madrid şi Barcelona abordează derby-ul cu stări de spirit diferite. Dacă în La Liga sunt la egalitate de puncte, catalanii fiind pe primul loc cu ajutorul unui golaveraj mai bun, lucrurile stau cu totul altfel în Liga Campionilor, unde recent s-au jucat meciurile din etapa a 4-a.

ADVERTISEMENT

Madrilenii au remizat cu Şahtior Doneţk, după un gol marcat de Antonio Rudiger la ultima fază, când a şi suferit o accidentare urâtă. Punctul obţinut la Varşovia le-a adus “galacticilor” calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

De cealaltă parte, Barcelona a obţinut tot o remiză, 3-3 cu Inter, însă catalanii aveau nevoie de un succes pentru a mai spera la locul 2 în Grupa C. Astfel, formaţia de pe “Camp Nou” ar putea să fie eliminată matematic, după etapa a 5-a, dacă Inter o va învinge pe Viktoria Plzen.

ADVERTISEMENT