Life

Familia Sterp se pregătește de nuntă? Mama Geta a dat detalii din casă

Urmează o nouă nuntă în familia Sterp? Mama Geta a dat de gândit fanilor. Care dintre copiii ei s-ar putea căsători.
09.09.2022 | 15:11
Familia Sterp se pregateste de nunta Mama Geta a dat detalii din casa
Mama Geta a dat-o de gol pe Geta Sterp. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Mama Geta a stârnit semne de întrebare admiratorilor ei. A dat de înțeles că unul dintre copiii ei urmează să ajungă în fața altarului.

Una dintre fiicele mamei Geta s-ar putea căsători curând

Mama Geta a făcut un vlog recent cu fiica sa, Geta Sterp, în care a făcut un anunț important: tânăra, celebră în online, se va căsători în curând.

ADVERTISEMENT

”Bună, prieteni. Bine v-am găsit la un nou vlog. Mă aflu cu scumpa mea. Înainte să se mărite fata asta”, a spus mama Geta într-un vlog.

Mama Geta, dar și fiica sa, Geta Sterp, fac adesea vloguri împreună și devin virale pe rețelele de socializare. Cele două atrag atenția publicului prin naturalețea și amuzamentul lor.

ADVERTISEMENT

Mama Geta are patru copii. Câți dintre ei s-au căsătorit

Mama Geta are patru copii în total: doi băieți, Culiță și Iancu Sterp, și două fete: Geta și Ileana. Dintre toți, doar Ileana a reușit să ajungă în fața altarului, până acum.

De altfel, și Culiță Sterp s-a logodit în acest an. El a cerut-o în căsătorie pe Daniela Iliescu, în timpul filmărilor pentru un videoclip.

ADVERTISEMENT

”Eu știam că azi Culiță vine acasă, că se duce șoferul după el la București. Eu nu știam că s-au dus în Turcia ca să o ceară, dar în schimb sunt foarte bucuroasă și să dea Dumnezeu să fie fericiți toată viața! 

Să le dea multă răbdare și înțelepciune pentru că aceasta e cheia. Dacă nu avem înțelepciune unul cu celălalt și nu ne iubim sincer, nu rezolvăm absolut nimic pe pământ”, a spus mama Geta pentru wowbiz.ro, la scurt după ce a aflat despre gestul lui Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT

De altfel, după ce a văzut filmarea cu momentul cererii în căsătorie postată pe rețelele de socializare, mama Geta și-a exprimat  din nou bucuria.

”Oooo da câtă fericire și bucurie pe chipurile voastre!!!!Dumnezeu să fie cu voi si să vă dea multă răbdare și înțelepciune. Frumosii mei!!”, a scris mama Geta la videoclipul în care Culiță Sterp o cere de soție pe Daniela Iliescu, alături de care are un copil.

ADVERTISEMENT