Sport

Fanatik a anticipat explozia “Rechinului”! Marian Popovici interviu “de copertă” cu David Popovici

David Popovici este noul star al înotului mondial. Fanatik a anticipat explozia tânărului de 17 ani, care a fost pe coperta revistei din decembrie 2021 cu un amplu interviu, realizat de Marian Popovici.
23.06.2022 | 15:21
Fanatik a anticipat explozia Rechinului Marian Popovici interviu de coperta cu David Popovici
Coperta din luna decembrie a revistei Fanatik
ADVERTISEMENT

David Popovici a uimit lumea nataţiei cu performanţele obţinute la Campionatele Mondiale de la Budapesta. Deşi are doar 17 ani a dominat probele de 100 şi 200 de metri liber, devenind cel mai rapid înotător al planetei în aceste probe.

Fanatik a anticipat explozia lui David Popovici! Pe coperta din luna decembrie a revistei era titrat: “Rechinul!”

FANATIK a anticipat explozia lui David Popovici în lumea nataţiei, înotătorul în vârstă de 17 ani fiind star al revistei în luna decembrie a anului 2021 care titra pe copertă: “Rechinul David Popovici”.

ADVERTISEMENT

Fenomenalul nostru înotător a acordat un interviu in extenso revistei noastre în care a povestit ce se ascunde în spatele extraordinarelor sale curse din bazin, de la programul său zilnic, care începe la o oră la care majoritatea dintre noi dormim încă liniștiți.

David Popovici, protagonist în revista Fanatik pe luna decembrie 2021
David Popovici, protagonist în revista Fanatik pe luna decembrie 2021

David Popovici era sigur că va deveni cel mai bun din lume: “Am foarte mare încredere în echipa mea”

David Popovici a povestit atunci fără urmă de aroganţă cum va ajunge cel mai bun înotător din lume. A spus că are 100% încredere în echipa sa şi este sigur că va deveni cel mai bun, totul fiind doar o problemă de timp:

ADVERTISEMENT

“Încrederea pe care o am în mine şi siguranţa că pot realiza lucruri măreţe vine exclusiv de la faptul că am foarte mare încredere în echipa mea. Eu le ofer foarte mare încredere şi cred cu tărie în ceea ce îmi predau la înot, sală, pregătire fizică, orice.

Asta îmi oferă mie. Am spus încredere de 1000 de ori, dar despre asta vorbim. Asta îmi oferă mie siguranţă. Pe lângă dorinţa şi vendeta mea personală că vreau să ajung cel mai bun din lume….

ADVERTISEMENT

“S-a lipit înotul de mine, o să fiu cel mai bun din lume la înot. Sunt sigur de asta”

Vreau asta de mic şi voiam să fiu cel mai bun în lume la ceva sau primul care să realizeze ceva. S-a lipit înotul de mine, o să fiu cel mai bun din lume la înot. Sunt sigur de asta.

Dar ce consider eu misiunea mea: să îi inspir pe alţii. Să îi inspir să aleagă un stil de viaţă sănătos. Să inspir copiii. Să se gândească la mine: «vreau şi eu să ajung ca David. Vreau să îl întrec, să fiu şi mai mare decât el».

ADVERTISEMENT

Asta o dată ce o să fiu mare. Vreau să le aprind luminiţa aia din ei care să îi împingă să facă ceva de care sunt mândri: şah, badminton, înot, matemtică, orice”, a povestit Popovici în interviul publicat în revista FANATIK şi pe fanatik.ro.

  • 10 lei costă revista FANATIK, cu apariţie lunară şi care poate fi găsită la toate punctele de presă
  • 17 ani are David Popovici, deja dublu campion mondial de seniori
ADVERTISEMENT