Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, duminică, 10 martie, ora 19:45 pe Prima Sport 1. Horia Ivanovici, invitați de top înainte și după FCU Craiova – Universitatea Craiova

Fanatik SuperLiga, ediție specială pe TV, duminică, 10 martie, ora 19:45 în direct la Prima Sport 1! Horia Ivanovici are invitați de top înainte și după derby-ul Olteniei.
10.03.2024 | 14:56
Fanatik SuperLiga duminica 10 martie ora 1945 pe Prima Sport 1 Horia Ivanovici invitati de top inainte si dupa FCU Craiova  Universitatea Craiova
Fanatik SuperLiga, duminică, 10 martie, ora 19:45 la Prima Sport 1! Horia Ivanovici, invitați de top înainte și după FC U - U Craiova. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, se vede din acest weekend și la TV, pe Prima Sport 1! Horia Ivanovici revine pe micile ecrane după o pauză de 10 ani! Ediția inaugurală FANATIK SUPERLIGA pe TV a avut loc sâmbătă, 9 martie, ora 19:00, cu reacții, comentarii și analize înainte și după „șocul” Rapid – FCSB. Va fi prefațat și analizat duminică derby-ul din Bănie, care a iscat deja incidente majore, dar și meciul etapei din Premier League, dintre Liverpool și Manchester City.

Fanatik SuperLiga, duminică, 10 martie, ora 19:45 la Prima Sport 1! Horia Ivanovici, invitați de top înainte și după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova

A avut loc mutarea anului în peisajul media de sport din România! FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită începând din acest weekend pe Prima Sport 1. A doua ediție are loc duminică, 10 martie, cu începere de la ora 19:45 înaintea derby-ului FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova de pe stadionul „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

Show-ul TV care îl va avea la pupitru pe Horia Ivanovici va continua după meci până la miezul nopții, cu reacții, analize și comentarii după un nou derby tensionat din ultima etapă a sezonului regulat din SuperLiga. Universitatea Craiova are nevoie de victorie neapărată de victorie pentru a continua în play-off cursa de urmărire a primelor trei clasate, FCSB, Rapid și CFR Cluj.

Horia Ivanovici are invitați de top la revenirea în televiziune după o pauză de 10 ani! În platou vor fi prezenți Florin Gardoș, Vivi Răchită și Robert Niță. Nu vor lipsi super exclusivitățile marca FANATIK.

ADVERTISEMENT

Nu în ultimul rând, prin telefon vor intra cele mai tari personaje din fotbalul românesc pentru a spune lucrurilor pe nume după derby-ului orașului Craiova. O nouă ediție a popularului talk-show FANATIK SUPERLIGA promite spectacol: „Să facem show”.

FANATIK SUPERLIGA va putea fi urmărită live pe Prima Sport 1, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 19:00, dar și pe platforma www.primaplay.ro. Analize, reacții și comentarii de top înainte și după fiecare meci din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, duminică, 10 martie, ora 19:45: „Să facem show”

Revenirea lui Horia Ivanovici în televiziune a coincis cu ceel mai așteptate derby-uri ale finalului de sezon regulat. Dacă Universitea Craiova va reuși să câștige în fața echipei lui Adrian Mititelu, lupta în play-off se va încinge și mai mult, în timp ce Nicolo Napoli va debuta pe banca lui FC U Craiova 1948 cu stângul și echipa se va afunda și mai mult în clasament în lupta pentru evitarea retrogradării.

Nu va lipsi însă o analiză după cel mai mare meci din acest weekend, Liverpool – Man. City, mai ales că Florin Gardoș, fostul jucător al lui Southampton va fi prezent în studio.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, are ca principal obiectiv acoperirea meciurilor și evenimentelor din fiecare etapă de fotbal a celei mai importante competiții sportive din România.

Nume importante din fotbalul românesc, informații exclusive, declarații tari, analize tehnico-tactice, polemici privind arbitrajul și vocile suporterilor sunt doar câteva dintre ingredientele de bază ale emisiunii lui Horia Ivanovici de la Prima Sport 1, sâmbătă și duminică, la ora 19:00.

ADVERTISEMENT