Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, duminică, 10 septembrie. Ediţie specială cu Horia Ivanovici şi invitaţi de top, după România – Israel

Horia Ivanovici vă aşteaptă la o ediţie specială FANATIK SUPERLIGA, duminică, 10 septembrie. Dănuţ Lupu, Adrian Ilie, Mihai Stoichiţă, Vivi Răchită şi Sorin Cârţu, ca invitați.
09.09.2023 | 13:27
Fanatik SuperLiga duminica 10 septembrie Editie speciala cu Horia Ivanovici si invitati de top dupa Romania  Israel
Fanatik SuperLiga, duminică, 10 septembrie, ora 10:30. Ediţie specială cu Horia Ivanovici şi invitaţi de top, după România - Israel
ADVERTISEMENT

Duminică, de la ora 10:30, va fi o ediţie specială a FANATIK SUPERLIGA, la câteva ore după meciul România – Israel, crucial pentru calificarea la Campionatul European din 2024.

Fanatik SuperLiga, duminică, 10 septembrie, ora 10:30! Horia Ivanovici şi invitaţii de top analizează România – Israel

Horia Ivanovici vă aşteaptă cu invitaţi de top la FANATIK SUPERLIGA. Vor analiza unul dintre cele mai importante meciuri ale toamnei: Dănuţ Lupu, Adrian Ilie, Mihai Stoichiţă, Vivi Răchită şi Sorin Cârţu.

ADVERTISEMENT

România poate face un pas uriaş spre calificarea la Campionatul European din 2024 în cazul unui succes în faţa naţionalei din Israel. Pentru moment, locul doi se va juca între cele două naţionale, după paşii greşiţi făcuţi de Kosovo.

România poate face un pas uriaş spre turneul final

Se anunţă un meci incendiar pe Arena Naţională. În tribune se anunţă 50.000 de oameni care speră să îi poarte pe “tricolori” spre victorie. România nu a mai participat la un turneu final din anul 2016.

ADVERTISEMENT

La ediţia specială de duminică dimineaţă, experţii vor analiza jocul “tricolorilor”, dar şi şansele de calificare la turneul final, cu trei zile înaintea meciului cu Kosovo, care se va disputa tot pe Arena Naţională.

Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui Horia Ivanovici și ale invitaților săi.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din România

FANATIK SUPERLIGA este cea mai tare emisiune sportivă din media românească și se vede LIVE, în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, NUMAI pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Emisiunea este live pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro.

Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik. Nu uitați să dați LIKE, SHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii. Pe această căldură de afară nu e nimic mai binevenit precum o sticlă sau o doză de AQUA Carpatica.

ADVERTISEMENT