Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sold out pe Arena Naţională?! Câte bilete s-au vândut pentru România – Israel. Exclusiv

România joacă un meci crucial pentru calificarea la Euro 2024 împotriva Israelului. "Tricolorii" vor avea aportul fanilor, aproape toate tichetele de pe Arena Naţională fiind vândute.
09.09.2023 | 12:54
Sold out pe Arena Nationala Cate bilete sau vandut pentru Romania  Israel Exclusiv
Sold out pe Arena Naţională?! Câte bilete s-au vândut pentru România - Israel. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
09-09-2023
09:59

Câte bilete s-au vândut la România - Israel. Au mai rămas doar la peluze

Din informaţiile FANATIK, până în dimineaţa meciului cu Israel au fost vândute 45.000 de bilete şi sunt şanse mari ca toate să fie epuizate până la ora de start, în condiţiile în care au mai rămas doar 3000 la vânzare.

Au mai rămas bilete doar la cele două peluze, preţul fiind de 30 de lei bucata. Confruntarea va avea loc de la ora 21:45. 

România este pe locul secund în grupa de la Euro cu opt puncte în patru partide jucate. Tricolorii au două egaluri, două înfrângeri și sunt la două lungimi distanță de locul intâi, ocupat de Elveția. Israel este următoarea adversară a echipei lui Iordănescu și principala contracanditată pentru un loc la turneul final.

România – Israel se joacă cu casa închisă

“Ar fi super, ar fi ideal să putem să învingem Israelul. Jucăm pe teren propriu, probabil că va fi sold out până la ora meciului. Nu cred că va fi record de audientă, recordul este de 54.000 și ceva înregistrat la meciul cu Finlanda. Atunci a fost o situație specială. 

ADVERTISEMENT

Primisem interdicție de a juca cu spectatori la vremea respectivă. Departamentul juridic al federației și-a făcut treaba extraordinar la vremea respectivă și a obținut o amânare a pedepsei. A trebuit să umplem stadionul în mai puțin de 48 de ore.

Decizia a venit cu 48 de ore înaintea meciului. Atunci am fost foarte bucuroși că am putut să facem lucrul asta, că oamenii au venit au simțit românește și au venit lângă echipa națională a României”, a declarat Andrei Vochin pentru FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Israelul este primul obstacol în drumul către Euro. Ocupă locul trei în clasament cu 7 puncte, unul mai puțin decât România. În cazul unei victorii pe Național Arena, Israel îi va depăși pe tricolori în clasament. Oaspeții au un singur meci pierdut în această campanie de calificare. Au fost învinși de Elveția cu 3-0.

Suporterii tricolori pot face diferența în meciul cu Israel

“Prezența oamenilor ne-a ajutat atunci să obținem un punct, rezultatul care ne deschidea drumul larg la calificarea către Euro 2016. Țin minte că atunci cu ajutorul publicului am obținut egalarea în minutul 89. Gol Hoban, după o pasă genială a lui Maxim peste apărare. 

ADVERTISEMENT

Speram ca publicul drag nouă să fie un suport pentru echipa națională. Pentru că acești băieți au nevoie de sprijin, au nevoie de încredere, să se simtă iubiți. Am impresia că atunci când simt căldura asta, când simt că oamenii sunt aproape de ei pot da mai mult ca de obicei.

Nu se va depăși recordul de audiență pentru că din start avem 2000 de locuri pe care trebuie să le lăsăm libere, în afara de așa zisele zone de tampon. Din cauza a ceea ce s-a întâmplat la meciurile precedente. Sper să nu se întâmple asta, iar oamenii să înțeleagă că mai avem meciuri pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Peste trei zile avem meciul cu Kosovo, putem avea meci decisiv cu Elveția în ultima etapă a preliminariilor. Iar atunci cred că toată lumea trebuie să fie conștientă că dacă vrem să ajungem la Euro trebuie toți să punem umărul cât putem și pe competențele fiecăruia astfel încât băieții să ajungă acolo unde merită”, a declarat Andrei Vochin.

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. În această duminică avem o ediție specială FANATIK SUPERLIGA de la 10:30.

2,10 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru „1 solist” la meciul România – Israel

Romania Israel e Sold out

 

ADVERTISEMENT