Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, joi, 13 aprilie! Ioana Cosma prefațează FCSB – Farul împreună cu invitații Vivi Răchită, Bănel Nicoliță, Robert Niță și Dan Chilom. Cum puteți vedea emisiunea

Fanatik Superliga, joi, 13 aprilie: Ioana Cosma, Vivi Răchită, Bănel Nicoliță, Robert Niță și Dan Chilom continuă seria discuțiilor despre etapa a 4-a.
13.04.2023 | 09:47
Fanatik SuperLiga joi 13 aprilie Ioana Cosma prefateaza FCSB  Farul impreuna cu invitatii Vivi Rachita Banel Nicolita Robert Nita si Dan Chilom Cum puteti vedea emisiunea
Fanatik SuperLiga, joi, 13 aprilie! Ioana Cosma ”atacă” etapa de Paște împreună cu invitații Vivi Răchită, Bănel Nicoliță, Robert Niță și Dan Chilom. Cum puteți vedea emisiunea. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA continuă în forță și joi, 13 aprilie, de la ora 10:30, în exclusivitate pe FANATIK.RO! Ioana Cosma vă invită ”Să facem show!” cu avancronica derby-urilor CFR Cluj – Sepsi, Universitatea Craiova – Rapid și FCSB – Farul.

FANATIK SUPERLIGA, joi, 13 aprilie, ora 10:30! Ioana Cosma și invitații Vivi Răchită, Bănel Nicoliță, Robert Niță și Dan Chilom prefațează partidele de campionat din week-end

FANATIK SUPERLIGA unește în cel mai virulent show pe teme fotbalistice pe cei mai virulenți invitați din lumea virulentă a Sportului Rege de pe virulentele stadioane românești pentru a dezbate tot ce se întâmplă pe plaiuri mioritice.

ADVERTISEMENT

Etapele se scurg, iar lupta la titlu devine din ce în ce mai fierbinte. Capul de afiș într-o nouă ediție top a emisiunii FANATIK SUPERLIGA va fi prefața derby-ului FCSB – Farul. După cum au declarat Gigi Becali și Mihai Stoica, meciul împotriva echipei lui Gică Hagi va fi de totul sau nimic pentru roș-albaștrii. Dezbaterile contradictorii vor fi întrerupte de personajele care vor interveni telefonic pentru cele mai tari reacții.

Totodată, etapa a 4-a le pune față în față pe Universitatea Craiova și Rapid, dar și pe CFR Cluj și Sepsi. Meciul din Gruia va fi cel care va deschide runda din play-off. Covăsnenii i-au pus gând rău lui Dan Petrescu după miraculoasa victorie cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Toate pentru o ediție incendiară a emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Ioana Cosma alături de invitații Vivi Răchită, Bănel Nicoliță, Robert Niță și Dan Chilom vor lua la puricat tot ce urmează să se joace pe prima scenă a fotbalului românesc.

Și încă ceva foarte important! Cea mai tare emisiune sportivă în mass-media din România are și parteneri de top. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor, totodată, și al SuperLigii. Iar AQUA CARPATICA, sponsorul Premium al emisiunii, menține în formă atât telespectatorii, cât și… invitații lui Horia Ivanovici!

ADVERTISEMENT

Unde poate fi urmărită emisiunea Fanatik Superliga. Pașii simpli pe care trebuie să-i urmați

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la site-ul FANATIK, de la canalul de youtube FANATIK la contul FANATIKRO de pe Twitch, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să puteți vedea FANATIK SUPERLIGA

  1. Deschideți youtube (pe telefon, pe televizor, pe tabletă etc);
  2. Căutați (scrieți în bara de căutare) „fanatik.ro”;
  3. Dați click pe sigla „fanatik.ro”;
  4. Pentru notificare când postăm noutăți, dați click pe clopoțel
ADVERTISEMENT

Unde puteți urmări FANATIK SUPERLIGA

Așadar, în fiecare zi de luni până vineri, Horia Ivanovici și Ioana Cosma vă așteaptă pe toate canalele mass-media marca FANATIK – site, facebook, youtube, Tik Tok – pentru a savura analiza etapei – dar nu numai!

ADVERTISEMENT