Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, luni, 13 noiembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici, invitați de top după FCSB – FCU Craiova

FANATIK SUPERLIGA revine luni, 13 noiembrie, de la ora 10:30, cu o ediție dedicată etapei a 16-a din SuperLiga, în special partidei FCSB - FCU Craiova 1948.
12.11.2023 | 18:04
Fanatik SuperLiga luni 13 noiembrie ora 1030 Horia Ivanovici invitati de top dupa FCSB  FCU Craiova
Fanatik SuperLiga, luni, 13 noiembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici, invitați de top după FCSB - FCU Craiova
ADVERTISEMENT

Într-o etapă în care majoritatea partidelor s-au terminat la egalitate, Horia Ivanovici și invitații săi vor analiza la sânge toate aceste meciuri și, desigur, nu vor rata ”capul de afiș” FCSB – FCU Craiova 1948. Emisiunea este în direct și în exclusivitate doar pe FANATIK.RO, pe homepage.

Fanatik SuperLiga, luni, 13 noiembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici, invitați de top după FCSB – FCU Craiova

Așa cum v-a obișnuit deja, Horia Ivanovici îi va avea alături de el în platou pe jurnalistul Andrei Vochin, fostul fotbalist Adrian Ilie, dar și pe oficialul celor de la Petrolul, Vivi Răchită. Vor fi multe alte surprize, pe lângă intervențiile mult așteptate din partea analiștilor Sorin Cârțu și Florentin Petre.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță vedeta zilei va fi sărbătoritul Sorin Cârțu, fostul mare antrenor și jucător al Craiovei care tocmai a împlinit 68 de ani. De altfel, Sorin Cârțu anunța înainte de derby-ul Universitatea Craiova – Dinamo că așteaptă victoria din partea ”leilor”, de altfel cel mai bun cadou pentru ziua sa de naștere.

Etapa a 16-a din SuperLiga a fost aparte, în condițiile în care primele cinci meciuri disputate s-au încheiat la egalitate. Vorbim despre Sepsi – Rapid (0-0), Universitatea Cluj – Petrolul (0-0), Poli Iași – CFR Cluj (3-3), Farul – Hermannstadt (1-1) și FC Botoșani – FC Voluntari (3-3).

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, clasamentul a rămas aproape intact, cu toate că nu vor scăpa de analiză nici derby-urile zilei de duminică, Universitatea Craiova – Dinamo și FCSB – FCU Craiova 1948. Aceste două partide ar putea încinge și mai tare lupta la titlu, în condițiile în care CFR Cluj nu își regăsește ritmul și a uitat să lege victoriile.

Desigur, nu va trece neobservată nici partida dintre Kosov și Israel, în condițiile în care pentru ”tricolorii” lui Edi Iordănescu se apropie cu pași repezi derby-ul de foc cu Israel, din 18 noiembrie 2023. Cine va merge la EURO 2024 și cine va sta acasă dintre Israel, România și Elveția, vom afla împreună la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Așadar, fiţi pe fază! Pregătiţi-vă telefoanele, tabletele şi laptopurile, asiguraţi-vă o conexiune bună la net şi “SĂ FACEM SHOW” împreună cu Horia Ivanovici şi invitaţii săi la o nouă ediţie de FANATIK SUPERLIGA. O emisiune care nu ar trebui ratată, pentru că nu știți ce pierdeți după o etapă incendiară.

FANATIK SUPERLIGA este LIVE şi EXCLUSIV doar pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. În fiecare luni, marţi şi vineri de la ora 10:30. Cu toate acestea, atunci când situația o cere și derby-urile ”ard”, emisiunea va fi difuzată într-o ediție specială în zilele de duminică. Nu trebuie să ratați, astfel, nicio emisiune, pentru că Horia Ivanovici și invitații săi vor face spectacol.

ADVERTISEMENT

Nu uitați! FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT