Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, luni, 14 august, 10:30. Horia Ivanovici alături de invitați de top

FANATIK SUPERLIGA revine cu o nouă ediție, luni, 14 august, ora 10:30. Horia Ivanovici alături de invitații Bănel Nicoliță, Sorin Cârțu, Vivi Răchită și Cristi Coste.
13.08.2023 | 18:04
Fanatik SuperLiga luni 14 august 1030 Horia Ivanovici alaturi de invitati de top
Fanatik SuperLiga, luni, 14 august, 10:30. Horia Ivanovici alături de invitați de top. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție absolut incendiară, luni, 14 august, de la ora 10:30. HORIA IVANOVICI vă așteaptă „Să facem show” cu analiza etapei a 5-a din SuperLiga, dar și cu cele mai tari informații din sportul românesc. Emisiunea se vede LIVE numai pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO.

FANATIK SUPERLIGA, luni, 14 august, ora 10:30, cu Horia Ivanovici, Bănel Nicoliță, Sorin Cârțu, Vivi Răchită și Cristi Coste

Acest final de săptămână a programat mai puține meciuri în campionat decât numărul cu care ne-am obișnuit, deoarece FCSB, Farul și Sepsi și-au amânat partidele în vederea pregătirii returului de joi din turul al treilea preliminar al UEFA Conference League. Totuși, runda a 5-a a fost spectaculoasă. Capul de afiș este victoria clară a Universității Craiova, scor 4-1 în Copou.

ADVERTISEMENT

Aşadar, pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări relaxați cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui HORIA IVANOVICI și invitaților săi.

De asemenea, analiza derby-ului Rapid – Petrolul, dar și prefața meciului Dinamo – FC Botoșani se vor afla pe lista de subiecte ale emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Veți afla cele mai tari reacții după rezultatele meciurilor din etapa a 5-a. Totodată, va fi pregătit terenul pentru duelurile tari ce sunt programate în următoarea perioadă.

ADVERTISEMENT

După victoria cu Poli Iași, Universitatea Craiova s-a apropiat la un singur punct de FCSB. Echipa lui Gigi Becali are un meci în minus, restanța cu Hermannstadt. Sorin Cârțu analizează direct din Bănie jocul „alb-albaștrilor” care au pus pe masă armele pentru lupta încinsă la titlu.

Tototdată, Horia Ivanovici, Bănel Nicoliță, Sorin Cârțu, Vivi Răchită și Cristi Coste vor întoarce pe toate fețele detaliile înaintea meciurilor echipelor românești din cupele europene. FCSB, Farul și Sepsi au șanse reale la calificarea în play-off-ul UEFA Conference League.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească poartă numele de FANATIK SUPERLIGA. HORIA IVANOVICI vă dă întâlnire în fiecare luni, marți și vineri, LIVE, de la ora 10:30 numai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro.

Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik. Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a rămâne mereu la curent cu ultimele evenimente, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii. Pe această căldură de afară nu e nimic mai binevenit precum o sticlă sau o doză de AQUA Carpatica.

ADVERTISEMENT