Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, luni, 24 iulie, ora 10:30. Horia Ivanovici analizează etapa cu invitaţi de top

Horia Ivanovici analizează etapa din SuperLiga alături de invitaţi. Robert Niţă, Dănuţ Lupu, Vivi Răchită şi Daniel Şendre vor dezbate meciurile din weekend.
23.07.2023 | 21:53
Fanatik SuperLiga luni 24 iulie ora 1030 Horia Ivanovici analizeaza etapa cu invitati de top
Fanatik SuperLiga, luni, 23 iulie, ora 10:30. Horia Ivanovici analizează etapa cu invitaţi de top
ADVERTISEMENT

După ediţia specială dedicată derby-ului FCSB – Dinamo, FANATIK SUPERLIGA va avea luni, 23 iulie, o nouă ediţie. Emisiunea se vede live doar pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30.

Fanatik SuperLiga, luni, 23 iulie, ora 10:30. Horia Ivanovici analizează etapa cu Niță, Lupu, Răchită și Șendre

Meciurile fierbinţi ale etapei vor fi analizate de Horia Ivanovici şi invitaţi unul şi unul. În platou vor fi Robert Niţă, Dănuţ Lupu şi Valeriu Răchită, iar prin Skype se va alătura jurnalistul Daniel Şendre, unul dintre “transferurile” emisunii în intersezon.

ADVERTISEMENT

Derby de România a trecut, e timpul ”Să facem show” la o nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. FCSB s-a impus cu 2-1 împotriva lui Dinamo, însă au mai rămas multe de discutat după derby.

Dar, experţii din studioul FANATIK SUPERLIGA vor analiza şi celelalte meciuri ale etapei. CFR Cluj merge ceas în acest debut de sezon şi are maximum de puncte după victoria de la Arad. Chiar dacă a câştigat clar meciul cu Voluntari, scor 4-1, Gică Hagi a fost foarte supărat pe jucătorii săi.

ADVERTISEMENT

Săptămână decisivă pentru fotbalul românesc! Cele patru echipe intră în preliminariile Conference League

În plus, va fi disecată şi prestaţia Rapidului din meciul cu U Cluj, care se dispută la Mediaş. Giuleştenii se anunţă favoriţi la câştigarea titlului, dar rămâne de văzut dacă bagheta lui Cristiano Bergodi va funcţiona de minune.

Este o săptămână decisivă şi în cupele europene, iar la FANATIK SUPERLIGA se va vorbi pe larg despre meciurile echipelor româneşti în preliminariile Conference League. FCSB, CFR Cluj şi Sepsi intră în competiţie, în timp ce Farul are o revanşă de luat după eliminarea din Conference League.

ADVERTISEMENT

Despre toate acestea şi multe, multe altele, numai la FANATIK SUPERLIGA. Emisiunea care va începe la ora 10:30 se poate vedea LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România

Apoi, show-ul va fi în premieră de la ora 17:30 pe canalul de Youtube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici Official și Fanatik. Nu uitați să dați LIKE, SHARE și SUBSCRIBE pentru a rămâne mereu la curent cu ultimele evenimente, cu cele mai tari declarații și exclusivități.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii. Pe această căldură de afară nu e nimic mai binevenit precum o sticlă sau o doză de AQUA Carpatica.

ADVERTISEMENT