Sport

U Cluj – Rapid 0-3, în etapa 2 din SuperLiga. Giuleştenii, victorie clară la Mediaş

Rapid se impune fără emoţii cu 3-0 la Mediaş şi obţine prima victorie a sezonului. U Cluj rămâne cu punctul obţinut în prima etapă, cu Petrolul Ploieşti.
23.07.2023 | 20:38
U Cluj  Rapid 03 in etapa 2 din SuperLiga Giulestenii victorie clara la Medias
U Cluj - Rapid 0-3, în etapa 2 din SuperLiga. Giuleştenii, victorie clară la Mediaş. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
23-07-2023
17:38

LIVE. U Cluj - Rapid 0-3 (Dugandzic 45, Vătăjelu 63 aut., Papeau 73)

Min. 73: GOOOL Rapid! 0-3. Înscrie și Papeau după o fază prelungită de atac a giuleștenilor.

Min. 63: GOOOL Rapid! 0-2. Autogol incredibil. Vătăjelu își trimite balonul în propria poartă în încercarea ratată de a respinge.

Min. 52: Bamgboye are o nouă ocazie. Șut în diagonală, puțin pe lângă poartă.

Min. 51: Cîrjan scapă singur cu Gorcea și încearcă driblingul. Este blocat de portatul gazdelor.

Min. 46: Start în repriza secundă.

Min. 45+3: Finalul primei reprize.

Min. 45: GOOOL Rapid! 0-1. Șutul lui Dugandzic este deviat și îl păcălește pe Gorcea.

Min. 43: Bamgboye, lovitură de cap din poziție excelentă. Nu prinde poarta.

Min. 41: O nouă ocazie pentru Bamgboye, care ratează preluarea.

Min. 40: Bamgboye are o acțiune superbă, finalizată cu un șut pe lângă poartă.

Min. 25: Puține faze de poartă în prima parte a reprizei, mult echilibru la centrul terenului.

Min. 1: A început partida care se joacă la Mediaș.

U Cluj: Gorcea – Dimitrov, Miron, Mitrea, Vătăjelu – Bic, Bordeianu – Chipciu, D. Nistor, I. Stoica – Popadiuc. Rezerve: Chirilă, Oancea, Pițian, Filip, Perianu, Hofman, Tescan, Calcan, D. Popa. Antrenor: Anton Petrea. 

Rapid: Moldovan – Onea, Săpunaru, Cristea, Braun – Oaidă, Albu, Papeau – Bamgboye, Dugandzic, Cîrjan. Rezerve: Drăghia, Iacob, Morais, Kait, Emmers, Pănoiu, Costache, Ioniță, A. Stan. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Meciul U Cluj – Rapid are loc duminică, 23 iulie, cu începere de la ora 21:30, în cadrul etapei a 2-a din SuperLiga. Ardelenii au început sezonul cu un egal la Ploiești, cu ceva noroc, pentru că Budescu a ratat un penalty spre finalul partidei. Si Rapid a pornit tot cu un egal, 0-0 acasă cu Sepsi Sf. Gheornghe, cu oaspeții având un gol anulat de VAR, dar care pare a fi fost totuși valabil.

Unde se joacă meciul U Cluj – Rapid

Confruntarea U Cluj – Rapid se desfășoară duminică, 23 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul Gaz Metan din Mediaș. Clujenii sunt obligați să joace primele două meciuri de pe teren propriu din acest sezon, cu Rapid în etapa a 2-a și cu Dinamo în etapa a 4-a pe stadionul din Mediaș, ca urmare a faptului pe Cluj Arena se va desfășura în perioada 3-6 august un mare festival de muzică, Untold.

ADVERTISEMENT

Oficialii clujeni au încercat să dispute aceste două partide pe noul stadion din Sibiu dar nu au ajuns la un acord și singura variantă viabilă a rămas stadionul din Mediaș. Se speră ca și în aceste condiții Șepcile roșii să aibă totuși parte de o importantă susținere, mai ales că se știe din cealaltă tabără câ la partidă va fi prezent un important contigent de suporteri ai Rapidului, de la București și din restul țării.

Cine transmite la TV partida U Cluj – Rapid

Partida U Cluj – Rapid  se joacăduminică, 23 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul Gaz Metan din Mediaș în etapa a 2-a din SuperLiga și va putea fi urmărită pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți urmări în direct și dacă intrați pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Mediaș duminică, 23 iulie, va fi o vreme caldă, dar cu posibilități destul de mari pentru cel puțin o repriză de ploaie. Maxim zilei va urca în termometre până la 34 de grade dar  la ora partidei vor mai fi în jur de 28-29 grade, totuși, destul de mult la acea oară și prin urmare sunt foarte probabile hidratări pe fiecare repriză. Este chiar ora la care sunt cele mai mari șanse de ploaie.

Ce absențe există în întâlnirea U Cluj – Rapid

Suntem la început de sezon, cele două echipe nu au avut jucători eliminați în prima etapă iar accidentări serioase nu au apărut încă. Așa încât antrenorii Toni Petrea respectiv Cristiano Bergodi au cum să-și alcătuiască formulele de start cum doresc. Clujul are o linie de mijloc extrem de solidă, cu venirile lui Popadiuc și Bordeianu, dar mai are nevoie de cel puțin un atacant, lângă Daniel Popa.

ADVERTISEMENT

Ușor, ușor, se pare că italianul Bergodi îi cam scoatee din schemă pe veteranii Dragoș Grigore, în centrrul apărării și Junior Morais pe banda stângă, pentru că apar Iulian Cristea respectiv Braun. Și atacul pare îl avea deja ca punct fix pe tânărul Cârjan lângă Dugandzic și Fusho. Iar Horațiu Moldovan e de nemișcat din poartă.

Cote la pariuri la jocul U Cluj – Rapid

Și acest meci are cote neașteptat de echilibrate, casele de pariuri considerând că noua echipă a clujenilor arată foarte bine și, în consecință, poate pune serioase probleme. De aceea Rapid este favorită la cotă 2,50 iar Șepcile roșii au primit cotă 3.00. Șansă dublă X2 are cotă de 1,40 iar șansă dublă 1X cotă 1,60. Gol marcat U Cluj are cotă 1,55 iar gol înscris de Rapid are cotă de 1,40.

ADVERTISEMENT

Ultimul meci dintre cele dou echipe s-a jucat anul acesta la Cluj și s-a terminat fără goluri, așa cum fusese mai înainte și jocul de Cupa României disputat tot oe Cluj Arena. Este pentru prima dată când cele două echipe joacă partida de pe terenul Universității Cluj la Mediaș, de vină fiind muzica.

ADVERTISEMENT