Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, luni, 29 ianuarie, ora 10:30. Horia Ivanovici, show cu invitați de top după Universitatea Craiova – FCSB

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție de top, luni, 29 ianuarie, ora 10:30. Horia Ivanovici îi are alături pe Mihai Stoichiță, Vivi Răchită, Adrian Ilie și Sorin Cârțu.
28.01.2024 | 17:00
Fanatik SuperLiga luni 29 ianuarie ora 1030 Horia Ivanovici show cu invitati de top dupa Universitatea Craiova  FCSB
Fanatik SuperLiga, luni, 29 ianuarie, ora 10:30. Horia Ivanovici, show cu invitați de top după Universitatea Craiova - FCSB. Foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA revine în forță cu o nouă ediție memorabilă, luni, 29 ianuarie, ora 10:30. Emisiunea va putea fi urmărită LIVE și EXCLUSIV pe www.fanatik.ro. Horia Ivanovici și invitații săi promit spectacol și o analiză concludentă după derby-ul Universitatea Craiova – FCSB.

Fanatik SuperLiga, luni, 29 ianuarie. Horia Ivanovici, spectacol cu invitați de top după Universitatea Craiova – FCSB

O luptă importantă în războiul pentru câștigarea titlului are loc duminică, 28 ianuarie, de la ora 20:00. Universitatea Craiova primește vizita celor de la FCSB în etapa cu numărul 23 din SuperLiga. Oltenii nu își mai permit pași greșiți după înfrângerea cu Farul (1-2) din etapa precedentă.

ADVERTISEMENT

La nici 24 de ore distanță, Horia Ivanovici vă așteaptă în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro la o nouă ediție de top a emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Va fi analizat în detaliu derby-ul de pe „Ion Oblemenco”, dar și celelalte partide incendiare ale rundei.

Horia Ivanovici va avea alături invitați de top care vor spune lucrurilor pe nume. Mihai Stoichiță, Vivi Răchită, Adrian Ilie și Sorin Cârțu, direct din Bănie, vor comenta episoadele controversate ale derby-ului etapei a 23-a.

ADVERTISEMENT

Totodată, prin telefon vor intra personaje relevante din fotbalul românesc care să pună lupa pe meciurile din ultima etapă a lunii ianuarie. Nu va lipsi nici analiza derby-ului Dinamo – Rapid, scor 1-2. Suporterii „alb-vișiniilor” au făcut spectacol în Giulești, deși partida s-a desfășurat pe Arena Națională.

Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui Horia Ivanovici și invitaților săi. Emisiunea va fi presărată cu super exclusivități marca FANATIK.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, luni, 29 ianuarie, ora 10:30!

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în direct și în exclusivitate în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Premiera fiecărei ediții are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă de câte ori este nevoie cu ediții speciale premergătoare evenimentelor majore din sportul românesc. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT