Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, marți, 12 martie, ora 10:30. Horia Ivanovici, spectacol cu invitați de top înainte de play-off și play-out

Fanatik SuperLiga continuă spectacolul, marți, 12 martie, ora 10:30. Horia Ivanovici îi are alături pe Vivi Răchită, Robert Niță și Alin Buzărin.
11.03.2024 | 19:10
Fanatik SuperLiga marti 12 martie ora 1030 Horia Ivanovici spectacol cu invitati de top inainte de playoff si playout
Fanatik SuperLiga, marți, 12 martie, ora 10:30. Horia Ivanovici, spectacol cu invitați de top înainte de play-off și play-out. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție de top, marți, 12 martie, ora 10:30. Horia Ivanovici vă așteaptă „Să facem show” cu cele mai tari reacții, analize și comentarii după finalul sezonului regulat. Emisiunea va putea fi urmărită în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. În weekend, emisiunea se vede la TV pe Prima Sport 1, sâmbătă și duminică, ora 19:00.

Fanatik SuperLiga, marți, 12 martie, ora 10:30. Horia Ivanovici, spectacol cu invitați de top înainte de play-off și play-out

Oțelul Galați – Poli Iași, luni, 11 martie, ora 20:00, este ultimul meci al sezonului regulat din SuperLiga. Play-off-ul este deja complet, în timp ce play-out-ul va fi definitivat după derby-ul moldovenesc de la Galați. FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, pune pe masă toate informațiile înainte de a doua parte a sezonului.

ADVERTISEMENT

Rapid a câștigat categoric cu FCSB, scor 4-0, și s-a apropiat de lider chiar la intrarea în play-off. Echipa finanțată de Gigi Becali mai are doar 4 puncte avans față de giuleșteni. De asemenea, CFR Cluj și Universitatea Craiova au câștigat ultimele meciuri din sezonul regulat și continuă lupta pentru supremație.

Situația a devenit extrem de interesantă și la polul opus. Dinamo continuă să lege victoriile și a trimis-o pe FC Voluntari pe loc direct retrogradabil înainte de intrarea în play-out. Bătălia pentru supraviețuire a devenit foarte echilibrată.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici îi are alături pe invitații de top Vivi Răchită, Robert Niță și Alin Buzărin, la ediția de marți, 12 martie, ora 10:30, a emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Vor fi prefațate și analizate în detaliu toate meciurile ultimei etape din sezonul regulat. Nu vor lipsi super exclusivitățile marca FANATIK.

Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui Horia Ivanovici și invitaților săi.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, marți, 12 martie, ora 10:30. Cea mai tare emisiune sportivă din media românească

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în direct în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Premiera are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă de câte ori este nevoie cu ediții speciale premergătoare evenimentelor majore din sportul românesc. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

De asemenea, FANATIK SUPERLIGA poate fi vizionată în direct în fiecare sâmbătă și duminică, ora 19:00, la TV pe Prima Sport 1. Horia Ivanovici are invitați de top înainte și după fiecare meci din SuperLiga.

ADVERTISEMENT