Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, marți, 16 aprilie, ora 10:30. Horia Ivanovici, ediție specială cu invitați de top

Horia Ivanovici vă așteaptă marți, 16 aprilie, de la ora 10:30, la o ediție specială FANATIK SUPERLIGA.
15.04.2024 | 19:43
Fanatik SuperLiga marti 16 aprilie ora 1030 Horia Ivanovici editie speciala cu invitati de top
Horia Ivanovici vă așteaptă marți, 16 aprilie, de la ora 10:30, la o ediție specială FANATIK SUPERLIGA. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici vă invită, marți, 16 aprilie, de la ora 10:30, într-o ediție specială a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, în care se va discuta despre situația explozivă de la Rapid și lupta din play-off.

FANATIK SUPERLIGA, marți, 16 aprilie, ora 10:30. Horia Ivanovici, ediție incendiară după Rapid – Sepsi

Partida Rapid – Sepsi a închis etapa a 4-a a play-off-ului și play-out-ului din SuperLiga, iar FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, propune cele mai tari reacții, comentarii și analize după de acest joc.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici are alături invitați de top: Florentin Petre, Nicolae Dică, Robert Niță și Remus Răureanu.

Se anunță o ediție interesantă, așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, ora 10:30!

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în direct în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO.

Premiera are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în fiecare sâmbătă și duminică, FANATIK SUPERLIGA se vede la TV pe Prima Sport 1 cu Horia Ivanovici la pupitru.

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă de câte ori este nevoie cu ediții speciale premergătoare evenimentelor majore din sportul românesc.

ADVERTISEMENT

Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT