Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, marți, 19 septembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici și invitații de top comentează plecarea lui Reghe

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție, marți, 19 septembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici și invitații Gardos, Niță, Alin Buzărin, Daniel Șendre analizează plecarea lui Reghe
18.09.2023 | 21:30
Fanatik SuperLiga marti 19 septembrie ora 1030 Horia Ivanovici si invitatii de top comenteaza plecarea lui Reghe
FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție, marți 19 septembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici și invitații Gardoș, Niță, Buzărin și Șendre comentează șocul începutului de sezon: plecarea lui Reghe de la Craiova. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA vine cu o nouă ediție incendiară, marți, 19 septembrie, de la ora 10:30. Horia Ivanovici vă invită „Să facem show”, după anunțul plecării lui Laurențiu Reghecampf de la Universitatea Craiova. Emisiunea se vede LIVE numai pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO.

FANATIK SUPERLIGA, marți, 19 septembrie, ora 10:30, cu Horia Ivanovici, Florin Gardoș, Robert Niță, Alin Buzărin și Daniel Șendre

În cadrul noii emisiuni se vor trage concluziile finalului etapei a9-a, însă subiectul principal va fi fără doar și poate bomba anunțată în exclusivitate de FANATIK: plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la Universitatea Craiova și „transferul” la Al Riad, în Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

Se vor analiza bineînțeles și partidele CFR Cluj – Petrolul Ploiești, ultimul meci al etapei și restanța din etapa a cincea de joi, 20 septembrie, dintre Hermannstadt și FCSB.

Se vor comenta și meciurile din etapa viitoare, mai ales derby-urile Dinamo – Farul, Rapid – CFR Cluj și nu în ultimul rând partidele Sepsi – FCSB și U Cluj – Universitatea Craiova, primul meci fără Reghe.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, aranjați-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a sta cu ochii pe analizele și comentariile pertinente ale lui Horia Ivanovici și a invitaților de gală.

Fiți pe fază pentru că urmează încă o ediție incendiară a emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Horia Ivanovici, Flroin Gardoș, Robert Niță, Alin Buzărin și Daniel Șendre vor întoarce pe toate fețele tot ce mișcă în sportul românesc.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a rămâne mereu la curent cu ultimele evenimente, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii. Pe această căldură de afară nu e nimic mai binevenit precum o sticlă sau o doză de AQUA Carpatica.

ADVERTISEMENT