Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik Superliga, marți, 5 decembrie, ora 10:30! Horia Ivanovici are invitați de top după Sepsi – Dinamo

FANATIK SUPERLIGA și Horia Ivanovici, o nouă emisiune marți, 5 decembrie, ora 10:30. Florentin Petre, Giani Kiriță, Andrei Vochin, Robert Niță și Vivi Răchită vor fi invitați.
04.12.2023 | 21:33
Fanatik Superliga marti 5 decembrie ora 1030 Horia Ivanovici are invitati de top dupa Sepsi  Dinamo
FANATIK SUPERLIGA și Horia Ivanovici, o nouă emisiune marți, 5 decembrie, ora 10:30. Florentin Petre, Giani Kiriță, Andrei Vochin, Robert Niță și Vivi Răchită vor fi invitați. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA promite spectacol cu o ediție incendiară, marți, 5 decembrie, de la ora 10:30. Horia Ivanovici vă așteaptă LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO cu toate reacțiile după Sepsi – Dinamo, meciul care a închis etapa cu numărul 18 din SuperLiga.

FANATIK SUPERLIGA, marți, 5 decembrie. Horia Ivanovici, spectacol cu invitați de marcă

FANATIK SUPERLIGA revine în forță cu o ediție explozive după meciul de la Sfântu Gheorghe. Se anunță o emisiune extrem de interesantă, iar Horia Ivanovici vă invită să discutăm despre cele mai fierbinți lucruri din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Cu un cvintet de invidiat alături, Horia Ivanovici este pregătit să descoasă în amănunt situația tot mai grea în care se adâncește Dinamo. Se va discuta extrem de intens despre cât de mult a ajutat-o pe Dinamo schimbarea lui Ovidiu Burcă cu Zeljko Kopic.

Cu siguranță nu se va trece prea ușor peste înfrângerea surprinzătoare suferită de FCSB în fața Oțelului și se vor face calcule pentru paly-off cu 3 etape înainte de pauza de iarnă. Un alt subiect interesant va fi transferul lui Enes Sali în MLS.

ADVERTISEMENT

Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui Horia Ivanovici și invitaților Florentin Petre, Giani Kiriță, Andrei Vochin, Robert Niță și Vivi Răchită.

Analiștii FANATIK SUPERLIGA vor pune pe masă toate ingredientele pentru o nouă ediție memorabilă a emisiunii. Premiera are loc luni, ora 17:30 pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, marți, 5 decembrie, ora 10:30! O nouă ediție a celei mai tari emisiuni sportive din media românească

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în direct și în exclusivitate în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Premiera are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii. FANATIK SUPERLIGA este cea mai tare emisiune sportivă din media românească.

ADVERTISEMENT

Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube FANATIK.RO, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik. Nu uitați să dați LIKE, SHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT