Sport

Sepsi – Dinamo 2-1, în etapa 18 din SuperLiga. Chin fără sfârșit al „câinilor”. Clasamentul actualizat

La primul meci cu croatul Zeljko Kopic pe bancă, Dinamo a pierdut și meciul cu Sepsi de la Sfântu Gheorghe din etapa 18 a SuperLigii și pare a fi cu un picior și jumătate în Liga 2.
04.12.2023 | 21:53
Sepsi  Dinamo 21 in etapa 18 din SuperLiga Chin fara sfarsit al cainilor Clasamentul actualizat
Dinamo a pierdut meciul cu Sepsi și se afundă în subsolul clasamentului din SuperLiga. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
04-12-2023
18:00

Sepsi - Dinamo 2-1 (Ștefănescu 11, 29 / Ghezali 51)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+4: Fluier final. Duelul antrenorilor debutanți în SuperLiga a fost câștigat de germanul Bernd Storck, care l-a învins pe croatul Zeljko Kopic. Sepsi a arătat fotbal doar în prima repriză și a suferit în partea secundă, dar calitatea îndoielnică a multor jucători de la Dinamo le-a permis covăsnenilor să se impună în final.

Clasament SuperLiga

Min. 85: Ghezali centrează perfect pe 6 metri pentru Gregorio, dar Ninaj intervine salvator în ultimul moment și trimite în corner.

Min. 75: Gregorio trimite pe lângă poartă din lovitură liberă de la 20 de metri.

Min. 68: Liber pe 8 metri, cu poarta goală în față, Safranko reia uluitor pe lângă bară.

Min. 60: Șutul lui Politic cu stângul de la 20 de metri se duce mult peste poarta gazdelor.

Min. 51: GOOOL Dinamo! Centrare Amzăr de pe stânga și Gregorio reia din vole, mingea intrând în plasă cu ajutorul lui Ghezali, care-l deviază din fața lui Niczuly.

Min. 46: La Dinamo au ieșit Abdallah și Bnai, au intrat Politic și Gregorio.

Min. 29: GOOOL Sepsi! Fundașii lui Dinamo dorm în ghete, Varga centrează pe 6 metri, de unde Ștefănescu trimite în plasă de lângă un Ricardo Grigore fără nicio reacție.

Min. 11: GOOOL Sepsi! Ștefănescu scapă de marcajul lui Ricardo Grigore și îl învinge pe Golubovic cu un lob fabulos, din marginea careului mare. Înainte de a intra în plasă, mingea a lovit bara.

Min. 9: Safranko rămâne singur cu Golubovic, dar șutează în acesta din 4 metri.

Min. 1: A început partida.

04-12-2023
16:37

Echipele de start la Sepsi - Dinamo

Sepsi: Niczuly – Ciobotariu, Ninaj, Kecskes, Oteliță – Alimi – Varga, J. Rodriguez, C. Matei, Ștefănescu – Safranko. Rezerve: Moldovan, Bălașa, F. Ștefan, Dobozi, I. Gheorghe, N. Păun, Kallaku, Damașcan. Rondon. Antrenor: Bernd Storck

Dinamo: Golubovic – Lucas, Patriche, R. Grigore – Moura, Bani, Ilic, Iglesias, Amzăr – Ghezali, Abdallah. Rezerve: Began, I. Roșu, Gregorio, Larrucea, Politic, Bordușanu, Giafer, C. Costin, D. Irimia. Antrenor: Zeljko Kopic

Meciul Sepsi Sf. Gheorghe – Dinamo are loc luni, 4 decembrie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul etapei a 18-a din SuperLiga. Evenimentul central al acestei partide îl reprezintă faptul, rar întâlnit, că ambele echipe vor avea pe bancă la această partidă antrenori noi, ambii străini: Sepsi pe germanul Bernd Storck, Dinamo pe croatul Zeljko Kopic.

Unde se joacă meciul Sepsi Sf. Gheorghe – Dinamo

Întâlnirea Sepsi Sf. Gheorghe – Dinamo se dispută luni, 4 decembrie, de la ora 20:00, pe stadionul cu același nume al echipei convăsnene, în etapa a 18-a din SuperLiga. Probabil că interesul în jurul acestui meci va crește enorm și ca urmare a acestui aspect inedit, al numirii aproape simultane de tehnicieni noi și ambii străini, la cele două echipe.

ADVERTISEMENT

În general partidele contra celor de la Dinamo au fost primite cu interes de publicul local și din localitățile învecinate. Totodată vor fi prezenți la stadion și în jur de aproximativ o sută de suporteri ai câinilor veniți de la București la care se vor adăuga și fanii proveniți din zona Transilveniei.

Cine transmite la TV partida Sepsi – Dinamo

Partida Sepsi Sf. Gheorghe – Dinamo se joacă luni, 4 decembrie, de la ora 20:00, pe stadionul Sepsi din localitate, în etapa a 18-a din SuperLiga și va fi transmisă în direct pe micile ecrane de posturile TV Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Sfântu Gheorghe începutul de săptămână nu se anunță deloc sub cele mai bune auspicii pentru fotbal. Asta deoarece chiar dacă va fi soare pe cer va fi cum se spune soare cu dinți, pentru că la ora prânzului maxima va ajunge la un singur grad, ceea ce înseamnă că seara, la ora 20:00, vor fi cel puțin minus două-trei grade. Arbitrul partidei este bucureșteanul Radu Petrescu.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Sepsi – Dinamo

Noul antrenor al lui Sepsi, germanul Bernd Storck, fost coechipier al lui Marcel Răducanu la Borussia Dortmund, nu va avea probleme importante de lot înaintea meciului cu Dinamo, putând alcătui astfel, în opinia sa, după scurtul timp avut la dispoziție, cea mai bună formulă de start.

ADVERTISEMENT

La Dinamo croatul Zeljko Kopic are o situație disperată drept moștenire de la Ovidiu Burcă, dar se arată destul de încrezător în privința depășirii ei. La partida de la Sfântu Gheorghe vor fi doi jucători absenți, fundașul central francez Bena,  suspendat și mijlocașul Neluț Roșu, accidentat.

Cote la pariuri la jocul Sepsi Sf. Gheorghe – Dinamo

Pentru casele de pariuri are prea puțină importanță schimbările de antrenori petrecute. Pentru ele vorbesc locul din clasament și calitatea evoluțiilor, capitole la care alb-roșii din Capitală sunt net inferiori alb-roșiilor din Sfântu Gheorghe. Aceștia au cota 1,60 la victorie iar Dinamo are 5,50 pentru a da lovitura. Șansă dublă X2 are cotă de 2,45 iar un gol al câinilor ajunge la 1,75.

ADVERTISEMENT

Dinamo nu a mai învins pe Sepsi acasă sau afară din 2019. Atunci câinii mușcau decisiv chiar la Sf. Gheorghe și au făcut-o de două ori în același an. Dinamo a mai obținut o victorie și în 2017, dar ultimele opt meciuri, afară-acasă s-au terminat cu victoria convăsnenilor sau, de două ori, cu egaluri.

ADVERTISEMENT