Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, marți, 5 martie, ora 10:30. Horia Ivanovici, show cu invitați de top după Universitatea Craiova – Rapid

FANATIK SUPERLIGA este programată, marți, 4 martie, ora 10:30. Horia Ivanovici îi are invitați pe Adrian Mutu, Adi Ilie, Sorin Cârțu, Florin Gardoș, Andrei Vochin și Robert Niță.
04.03.2024 | 19:41
Fanatik SuperLiga marti 5 martie ora 1030 Horia Ivanovici show cu invitati de top dupa Universitatea Craiova  Rapid
FANATIK SUPERLIGA este programată, marți, 4 martie, ora 10:30. Horia Ivanovici îi are invitați pe Adrian Mutu, Adi Ilie, Sorin Cârțu, Florin Gardoș, Andrei Vochin și Robert Niță. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție de gală marți, 4 martie, ora 10:30. Horia Ivanovici vă dă întâlnire LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO cu toate reacțiile după Universitatea Craiova – Rapid, meciul care a închis etapa a 29-a, penultima sezonului regulat din SuperLiga. Va fi o ediție specială cu multe exclusivități și informații interesante.

FANATIK SUPERLIGA, marți, 4 martie, ora 10:30. Horia Ivanovici, show cu invitați de top după Universitatea Craiova – Rapid

În ultimul meci din etapa 29 a SuperLigii, Universitatea Craiova a primit vizita Rapidului, într-un meci decisiv pentru giuleșteni în rămânerea în bătălia pentru titlu. De partea cealaltă, oltenii visează să termine sezonul pe podium.

ADVERTISEMENT

La nici 24 de ore distanță, Horia Ivanovici vă așteaptă în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro la o nouă ediție de top a emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Marți, 4 martie, ora 10:30, va fi analizat în detaliu meciul din Bănie, dar și celelalte partide incendiare ale rundei.

Horia Ivanovici va avea alături invitați de top care vor spune lucrurilor pe nume. Adrian Mutu, Adi Ilie, Sorin Cârțu, Florin Gardoș, Andrei Vochin și Robert Niță vor comenta fazele și momentele controversate din etapa a 29-a, dar și bătălia crâncenă pentru ultimele două locuri disponibile pentru play-off.

ADVERTISEMENT

Prin telefon vor intra personaje relevante din fotbalul românesc care să pună lupa pe meciurile din ultima etapă desfășurată în SuperLiga, iar invitații vor discuta despre cele mai importante momente și amănunte din fotbal.

Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui Horia Ivanovici și invitaților săi. Emisiunea va fi presărată cu super exclusivități marca FANATIK.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, marți, 4 martie, ora 10:30!

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în direct și în exclusivitate în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Premiera fiecărei ediții are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă de câte ori este nevoie cu ediții speciale premergătoare evenimentelor majore din sportul românesc. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT