Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, sâmbătă, 20 aprilie, ora 19:30 la Prima Sport 1! Horia Ivanovici, spectacol cu invitați de top înainte și după FCSB – Rapid

Fanatik SuperLiga programează o nouă ediție incendiară, sâmbătă, 20 aprilie, ora 19:30 la Prima Sport 1. Horia Ivanovici are alături invitați de top înainte și după FCSB - Rapid.
20.04.2024 | 16:07
Fanatik SuperLiga sambata 20 aprilie ora 1930 la Prima Sport 1 Horia Ivanovici spectacol cu invitati de top inainte si dupa FCSB  Rapid
Fanatik SuperLiga, sâmbătă, 20 aprilie, ora 19:30 la Prima Sport 1! Horia Ivanovici, spectacol cu invitați de top înainte și după FCSB - Rapid. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA vă dă întâlnire sâmbătă, 20 aprilie, ora 19:30 în direct la Prima Sport 1. Capul de afiș al celei mai tari emisiuni sportive din media românească este derby-ul FCSB – Rapid, din etapa a 5-a a play-off-ului SuperLigii.

Fanatik SuperLiga, sâmbătă, 20 aprilie, ora 19:30 la Prima Sport 1! Horia Ivanovici, spectacol cu invitați de top înainte și după FCSB – Rapid

Horia Ivanovici vă invită „Să facem show” cu cele mai tari reacții, comentarii și analize înainte și după FCSB – Rapid. Duelul de foc de pe Arena Națională este programat să înceapă de la ora 20:30. Emisiunea va continua după fluierul de final al meciului până la miezul nopții.

ADVERTISEMENT

FCSB are nevoie de victorie în derby-ul cu Rapid și de un pas greșit al Universității Craiova în duelul de la Sf. Gheorghe cu Sepsi pentru a obține matematic titlul încă de la finalul etapei a 5-a din play-off-ul SuperLigii.

Horia Ivanovici îi are alături în platou pe Andrei Vochin, Robert Niță și Nicolae Dică. De asemenea, Marius Șumudică este invitatul special al emisiunii incendiare care are loc sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 19:30.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, prin telefon vor intra cele mai relevante personaje din fotbalul românesc pentru a analiza lupta pentru campionat, cupele europene, dar și bătălia acerbă pentru evitarea retrogradării.

După victoria categorică a Farului, scor 5-1 cu CFR Cluj, lupta pentru cupele europene a devenit de-a dreptul incendiară. Totodată, bătălia pentru supraviețuire este extrem de încinsă. FC U Craiova, FC Botoșani, Dinamo, Poli Iași sau FC Voluntari se bat pentru menținerea pe prima scenă.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, sâmbătă, 20 aprilie, ora 19:30 pe Prima Sport 1. Spectacolul continuă

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 în fiecare sâmbătă și duminică, înainte și după cele mai tari meciuri ale etapei. Horia Ivanovici a revenit pe sticlă după o perioadă de pauză de 10 ani și promite spectacol.

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Horia Ivanovici și invitații săi tratează așa cum se cuvine cele mai importante momente din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Fie că este vorba despre titlu, lupta pentru cupele europene și războiul pentru supraviețuire, fiecare meci în parte va fi analizat și comentat în platoul emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Nu vor lipsi super exclusivitățile marca FANATIK.

ADVERTISEMENT