Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Mustață, ironie maximă înainte de FCSB – Rapid: „Lăsați-l în pace pe Robert Niță să se pregătească de Centenar. E în silenzio stampa!”

Gigi Mustață l-a ironizat pe Robert Niță înaintea derby-ului FCSB - Rapid București. Liderul galeriei „roș-albastre” îi cere înfocatului rapidist să intre în silenzio stampa.
20.04.2024 | 13:02
Gigi Mustata ironie maxima inainte de FCSB  Rapid Lasatil in pace pe Robert Nita sa se pregateasca de Centenar E in silenzio stampa
Gigi Mustață, ironie maximă înainte de FCSB - Rapid: „Lăsați-l în pace pe Robert Niță să se pregătească de Centenar. E în silenzio stampa!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Giuleștenii au pierdut orice șansă la titlul din SuperLiga înaintea derby-ului FCSB – Rapid București, iar suporterii „roș-albaștrilor” s-au dezlănțuit înaintea întâlnirii directe. Robert Niță a fost ținta ironiilor lui Gigi Mustață la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Mustață, ironie maximă înainte de FCSB – Rapid: „Lăsați-l în pace pe Robert Niță să se pregătească de Centenar. E în silenzio stampa!”

Suporterii „roș-albaștrilor” așteaptă să sărbătorească câștigarea titlului în derby-ul FCSB – Rapid București. Formația lui Gigi Becali ar putea să devină campioană, dacă CFR Cluj și Universitatea Craiova nu câștiga în etapa cu numărul cinci din play-off.

ADVERTISEMENT

Gigi Mustață l-a luat tare pe Robert Niță și l-a ironizat la FANATIK SUPERLIGA înaintea derby-ului de pe Arena Națională. Emisiune este live în fiecare zi de luni, marți și vineri, doar pe FANATIK.RO, de la ora 10:30.

Gigi Mustață: „Lăsați-l în pace pe Robert Niță să se pregătească de Centenar. Ai văzut că tac din gură, nu zic nimic când ai dreptate, intră te rog în silenzio stampa”.

ADVERTISEMENT

Robert Niță: „Te-am felicitat după meciul de la Constanța, te-am felicitat sau nu? E anul vostru, felicitări”.

Gigi Mustață: „Asta îmi place la tine, rămâi în stand by să te pregătești de Centenar”.

Robert Niță: „Asta e, mutăm Centenarul un an și sărbătorim la anul”.

Florin Gardoș: „Mai e unul peste 100 de ani și ăla e tot Centenar”.

Gigi Mustață: „Vreau să îi felicit și să îi salut pe cei doi campioni care sunt în platou. Acest campionat este și al lor”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a cerut bilete pentru FCSB – Rapid! Ce răspuns a primit patronul

Derby-ul FCSB – Rapid București este sold-out cu trei zile înaintea confruntării, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Gigi Becali a cerut patru bilete la VIP, însă patronul „roș-albaștrilor” s-a lovit de un răspuns neașteptat de la angajați.

„Dar, apropos de bilete, vreau să vă dau o informație foarte interesantă. Gigi Becali, patronul FCSB, a sunat ieri la club, nu dau nume pe cine a sunat, și a cerut 4 bilete la zona VIP 1. Nu pentru a veni el sau apropiații. Probabil că avea o promisiune.

ADVERTISEMENT

Doar că răspunsul primit de la club pentru Gigi Becali a fost ‘Nu avem patroane’. Deci nu mai sunt bilete nici măcar la VIP 1, nici măcar pentru Gigi Becali. I s-a spus lui Gigi Becali că dacă vrea să onoreze cele patru invitații, i s-a spus să îi împrăștie prin lojele pe care le are FCSB”, a dezvăluit Cristi Coste.

Gigi Mustata si Florin Gardos, IRONII MAXIME cu Robert Nita | FCSB – Rapid

ADVERTISEMENT