Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, vineri, 19 aprilie, ora 10:30. Cristi Coste are invitați de top înainte de etapa a 5-a

Fanatik SuperLiga revine vineri, 19 aprilie, ora 10:30. Cristi Coste îi are alături pe Robert Niță, Florin Gardoș și Bănel Nicoliță.
18.04.2024 | 19:11
Fanatik SuperLiga vineri 19 aprilie ora 1030 Cristi Coste are invitati de top inainte de etapa a 5a
Fanatik SuperLiga revine vineri, 19 aprilie, ora 10:30. Cristi Coste îi are alături pe Robert Niță, Florin Gardoș și Bănel Nicoliță. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție de top, vineri, 19 aprilie, începând cu ora 10:30. Cristi Coste va invită ”Să facem show” înainte de etapa a 5-a a play-off-ului și play-out-ului din SuperLiga. Emisiunea poate fi urmărită în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO.

FANATIK SUPERLIGA, vineri, 19 aprilie, ora 10:30. Cristi Coste, invitați de top înainte de etapa a 5-a

Cristi Coste vă așteaptă, vineri, 19 aprilie, ora 10:30, pe FANATIK.RO cu o ediție de-a dreptul spectaculoasă a emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Runda cu numărul 5 din play-off-ul și play-out-ul campionatul românesc programează meciuri extrem de interesante.

ADVERTISEMENT

Discuțiile se vor concentra asupra faptului că FCSB poate deveni matematic campioană la finalul acestei runde. Pentru ca acest lucru să se întâmple, ”roș-albaștrii” trebuie să câștige derby-ul cu Rapid, CFR Cluj să se încurce la Ovidiu cu Farul, iar Universitatea Craiova să nu câștige pe terenul lui Sepsi.

În direct la FANATIK SUPERLIGA vom afla cu exactitate și câți suporteri vor fi pe Arena Națională la duelul FCSB – Rapid, dar se va face și o analiză a situației din play-out, acolo unde lupta pentru supraviețuire este teribilă.

ADVERTISEMENT

Vor fi prefațate și analizate în detaliu toate meciurile etapei, iar emisiunea va fi presărată cu super exclusivități marca FANATIK. Cristi Coste va face spectacol alături invitații deja consacrați Robert Niță, Florin Gardoș și Bănel Nicoliță.

Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui Cristi Coste și invitaților săi.

ADVERTISEMENT

Supershow în fiecare vineri la FANATIK SUPERLIGA

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în direct și în exclusivitate în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților www.fanatik.ro. Premiera are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă de câte ori este nevoie cu ediții speciale premergătoare evenimentelor majore din sportul românesc. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT