Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, vineri, 23 februarie, ora 10:30. Cristi Coste are invitați de top înainte de etapa a 27-a

Fanatik SuperLiga revine vineri, 23 februarie, ora 10:30. Cristi Coste îi are alături pe Adrian Neaga, Andrei Vochin, Bănel Nicoliță și Alin Buzărin.
22.02.2024 | 18:00
Fanatik SuperLiga vineri 23 februarie ora 1030 Cristi Coste are invitati de top inainte de etapa a 27a
Fanatik SuperLiga revine vineri, 23 februarie, ora 10:30. Cristi Coste îi are alături pe Adrian Neaga, Andrei Vochin, Bănel Nicoliță și Alin Buzărin. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție de top, vineri, 23 februarie, începând cu ora 10:30. Cristi Coste va invită ”Să facem show” înainte de primele meciuri ale etapei cu numărul 27 din SuperLiga. Emisiunea poate fi urmărită în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO.

FANATIK SUPERLIGA, vineri, 23 februarie, ora 10:30. Cristi Coste, invitați de top înainte de o nouă etapă

Cristi Coste vă așteaptă, vineri, 23 februarie, ora 10:30, pe FANATIK.RO cu o ediție de-a dreptul incendiară a emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Runda cu numărul 27 din campionatul românesc programează meciuri extrem de interesante.

ADVERTISEMENT

Sezonul regulat se apropie de sfârșit, așa că lupta este încinsă atât la titlu, cât și pentru locurile în play-off sau în bătălia pentru evitarea retrogradării. În revenire de formă, Dinamo merge cu gânduri mari să scoate puncte pe terenul lui CFR Cluj, iar Rapidul joacă la Iași împotriva unei formații aflată în foame mare de puncte.

Liderul FCSB pare să aibă o misiune lejeră pe Arena Națională în fața ”lanternei roșii” FC Botoșani, în timp ce în epilogul rundei Universitatea Craiova, cu Ivaylo Petev confirmat în funcție, primește vizita lui FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Vor fi prefațate și analizate în detaliu toate meciurile etapei din SuperLiga. Emisiunea va fi presărată cu super exclusivități marca FANATIK. Cristi Coste va face spectacol alături invitații Adrian Neaga, Andrei Vochin, Bănel Nicoliță și Alin Buzărin.

Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui Cristi Coste și invitaților săi.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, vineri, 23 februarie, ora 10:30

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în direct și în exclusivitate în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților www.fanatik.ro. Premiera are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă de câte ori este nevoie cu ediții speciale premergătoare evenimentelor majore din sportul românesc. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT