Sport

Mihai Rotaru, decizie de ultimă oră cu privire la viitorul lui Ivaylo Petev. Ce se întâmplă cu bulgarul

Ivaylo Petev are o singură victorie în ultimele 10 meciuri consecutive cu Universitatea Craiova, dar Mihai Rotaru a hotărât să continue cu bulgarul pe banca tehnică.
21.02.2024 | 18:35
Mihai Rotaru decizie de ultima ora cu privire la viitorul lui Ivaylo Petev Ce se intampla cu bulgarul
Ivaylo Petev are o singură victorie în ultimele 10 meciuri consecutive cu Universitatea Craiova, dar Mihai Rotaru a hotărât să continue cu bulgarul pe banca tehnică. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Finanțatorul oltenilor l-a băgat în ședință pe antrenorul bulgar pentru a primi explicații cu privire la rezultatele mai mult decât modeste. În acest moment, ”juveții” sunt pe locul 5 în SuperLiga și au 16 puncte mai puțin decât liderul FCSB.

Mihai Rotaru a anunțat că Ivaylo Petev va continua la Universitatea Craiova

După discuția de peste trei ore avută cu Ivaylo Petev la care au fost prezenți și jucătorii, Mihai Rotaru a decis ca antrenorul bulgar să-și continue activitatea la Universitatea Craiova, acesta prezentând un plan de redresare a situației.

ADVERTISEMENT

”A fost o discuție de trei ore și jumătate cu antrenorul și cu jucătorii. S-a făcut o analiză, e important să credem unii în alții că putem face mai mult decât în ultimele etape. Răspunsul a fost că da, putem mai mult.

S-au găsit soluții din partea staff-ului și ne asumăm în continuare acest staff. Ivaylo vorbește bine în limba engleză, el dorește traducătoare doar ca să nu i se interpreteze anumite lucruri. Nu pot să vă spun ce am vorbit, sunt chestii interne”, a declarat Rotaru, la Digi Sport Special.

ADVERTISEMENT

Rotaru a negat varianta Șumudică

În urmă cu 24 de ore, Mihai Rotaru susținea că e convins că echipa are jucători de valoare prin care poate să-și îndeplinească obiectivele de a prinde podiumul și a câștiga Cupa României. În același timp, finanțatorul echipei craiovene a negat interesul de a-l aduce pe Marius Șumudică.

”Nu poate spune cineva că îl dorim pe Șumudică. Este un neadevăr. Ivaylo a fost la antrenament, nu așa cum s-a scris. Trebuie să vedem unde s-a greșit și să se ia deciziile necesare. Eu cred că mai avem și jucători în formă: Houri, Crețu…

ADVERTISEMENT

E adevărat că 60-70% nu sunt în formă. În fiecare sezon am avut câte o perioadă mai proastă. Acum traversăm o astfel de perioadă. Critica este esențială, dar în momentele în care se spune că Craiova are jucători fără valoare… avem jucători de națională în proporție de 70%. În acest moment suntem deraiați”, a spus Rotaru.

Rezultatul slab de la Botoșani a adus cu sine multe critici pentru jucători, însă nici Ivaylo Petev nu a scăpat prea ușor. Membru al Generației de Aur, Florin Prunea a explicat de ce tehnicianul bulgar nu are succes la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul oltenilor nu reușește să găsească soluțiile potrivite. Nu le-a găsit loc jucătorilor aduși în această iarnă, a schimbat de la meci la meci formula, ba chiar a folosit un singur jucător pe patru posturi diferite în ultimele 4 partide!

ADVERTISEMENT
Tags:
1,57 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist și sub 5,5 goluri” la meciul Universitatea Craiova - FC Voluntari