Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, vineri, 29 septembrie. Horia Ivanovici și invitații de gală pun lupa pe etapa a 11-a

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție, vineri, 29 septembrie. Horia Ivanovici îi are invitați pe Florin Gardoș, Vivi Răchită, Giani Kiriță, Alin Buzărin și SuperGigi.
28.09.2023 | 20:18
Fanatik SuperLiga vineri 29 septembrie Horia Ivanovici si invitatii de gala pun lupa pe etapa a 11a
FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție, vineri, 29 septembrie. Horia Ivanovici îi are invitați pe Florin Gardoș, Vivi Răchită, Giani Kiriță, Alin Buzărin și SuperGigi. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA revine în forță cu o nouă ediție explozivă, vineri, 29 septembrie, ora 10:30. Emisiunea este LIVE doar pe site-ul exclusivităților FANATIK.ROHORIA IVANOVICI îi are invitați pe Florin Gardoș, Vivi Răchită, Giani Kiriță și Alin Buzărin. În plus, va veni SuperGigi cu SuperPariuri.

FANATIK SUPERLIGA, vineri, 29 septembrie. Horia Ivanovici, un nou show incendiar

Ne apropiem cu pași repezi de etapa cu numărul 11 din SuperLiga, iar HORIA IVANOVICI vă invită să discutăm și să dezbatem împreună înaintea unor meciuri extrem de interesante. Liderul FCSB primește vizita lui U Cluj, CFR joacă acasă cu FC U Craiova, iar Rapid merge pe terenul lui FC Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

Runda este deschisă la Galați de un duel al nou promovatelor: Oțelul – Dinamo. HORIA IVANOVICI și invitații Florin Gardoș, Vivi Răchită, Giani Kiriță și Alin Buzărin vor face show la FANATIK SUPERLIGA, vineri, 29 septembrie, de la ora 10:30, cu analiza tuturor meciurilor din noua etapă.

Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui HORIA IVANOVICI și invitaților săi.

ADVERTISEMENT

Analiștii FANATIK SUPERLIGA vor pune pe masă toate ingredientele pentru o nouă ediție memorabilă a emisiunii. Premiera are loc vineri, ora 17:30 pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici. Tot în cadrul acestei ediții vor fi disecate jocurile care s-au desfășurat la mijlocul săptămânii în prima etapă a fazei grupelor Cupei României.

FANATIK SUPERLIGA, vineri, 29 septembrie, ora 10:30! ”SuperGigi” vine cu ponturile etapei

În fiecare vineri, SuperGigi, cel mai tare specialist în pariuri sportive din România, vine la FANATIK SUPERLIGA cu rubrica specială ”SuperPariuri cu SuperGigi”. Este vorba despre nimeni altul decât Gigi Stancu, cel care este coordonator al Super Social de la SUPERBET, care recent a adunat 1.000.000 de utilizatori.

ADVERTISEMENT

SuperGigi va prezenta cele mai tari pariuri și ponturi pentru meciurile din etapa cu numărul 11 a SuperLigii. FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice.

Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii. FANATIK SUPERLIGA este cea mai tare emisiune sportivă din media românească și se vede LIVE, în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, NUMAI pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik. Nu uitați să dați LIKE, SHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT