Sport

Gigi Becali regretă că l-a luat pe Vlad Chiricheș la FCSB: „Eu sunt vinovatul!”

Gigi Becali a spus de ce regretă că l-a luat pe Vlad Chiricheș în vară la FCSB, spunând că îi dă foarte mulți bani fundașului.
28.09.2023 | 00:14
Gigi Becali regreta ca la luat pe Vlad Chiriches la FCSB Eu sunt vinovatul
De ce regretă Gigi Becali că l-a luat pe Vlad Chiricheș. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei României a spus că regretă faptul că Vlad Chiricheș nu a semnat pe o perioadă de doi ani și că îi oferă un salariu mare, în schimb nu regretă că a insistat să-l aducă la FCSB.

De ce regretă Gigi Becali că l-a luat pe Vlad Chiricheș

Gigi Becali a spus care sunt motivele pentru care regretă că l-a luat pe Vlad Chiricheș la FCSB, recunoscând că partea financiară este cea care îl nemulțumește: „Îmi pare rău pentru bani, că sunt foarte mulți bani.

ADVERTISEMENT

Eu sunt vinovatul. L-am vrut foarte mult. Dar totuși îmi pare rău că nu a vrut pe doi ani. Poate ne înțelegem. Să dea Dumnezeu să-și revină, să nu se mai accidenteze și să ne ajute”.

„Dar foarte mulți bani. Are 40 de mii salariu. Mulți bani. De bani, îmi pare rău. Că l-am luat pe Chiricheș, nu îmi pare rău. Stai să vedem, poate își revine și nu se mai accidentează. Și poate ne ajută. Poate ne ajută în Liga Campionilor”, a mai spus Gigi Becali, la TV PrimaSport.

ADVERTISEMENT

„Îi mulțumesc patronului și lui Meme pentru că s-au gândit la mine!”

La prezentarea oficială la FCSB, Vlad Chiricheș a ținut să îi mulțumească lui Gigi Becali, dar și lui Mihai Stoica, pentru că au insistat ca el să se întoarcă la echipa de la care a plecat în fotbalul european:

„Vreau să le mulțumesc în primul rând patronului, lui Meme, că s-au gândit la mine și au avut încredere că pot fi elementul care să ajute echipa să câștige campionatul, să ajungă în grupele Conference League.

ADVERTISEMENT

De aici a plecat totul. Ei au avut dorința asta și până la urmă ne-am înțeles. A fost ciudat la început, dar am avut cumva un feeling că s-ar gândi la mine, înainte să vorbim, a rămas atât”.

„Dar apoi când am primit un telefon de la patron mi-a surâs ideea. Probabil e puțin greu la început, după 10 ani plecat să revii așa rapid a fost ciudat.

ADVERTISEMENT

Vreau să ajut echipa să câștige campionatul și să reprezinte ce e ea, de fapt, campioana României. Scenariul perfect îl pot numi doar la sfârșitul campionatului, când sper să devenim campioni”, spunea Vlad Chiricheș.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,52 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Universitatea Cluj

ADVERTISEMENT