Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, vineri, 6 octombrie, ora 10:30. Spectacol cu Cristi Coste și invitați de top

FANATIK SUPERLIGA revine în forță vineri, 6 octombrie, ora 10:30. Cristi Coste îi are invitați pe Adrian Porumboiu, Bănel Nicoliță, Robert Niță, Alin Buzărin și SuperGigi.
05.10.2023 | 17:01
Fanatik SuperLiga vineri 6 octombrie ora 1030 Spectacol cu Cristi Coste si invitati de top
Fanatik SuperLiga, vineri, 6 octombrie, ora 10:30. Spectacol cu Cristi Coste și invitați de top. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA revine cu o ediție de-a dreptul incendiară vineri, 6 octombrie, ora 10:30, LIVE doar pe FANATIK.RO. Cristi Coste vă invită „Să facem show” cu analiza înaintea derby-urilor din etapa cu numărul 12 a SuperLigii.

FANATIK SUPERLIGA, vineri, 6 octombrie, ora 10:30. Spectacol cu Cristi Coste și invitații Bănel Nicoliță, Robert Niță și Alin Buzărin

Meciurile de foc continuă la nivelul SuperLigii. Ne pregătim de etapa cu numărul 12, iar Cristi Coste, alături de invitați de top, precum Adrian Porumboiu, Bănel Nicoliță, Robert Niță sau Alin Buzărin vor analiza tot ce mișcă în fotbalul românesc înaintea unei runde de foc.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj are șansa să se apropie la un singur punct de liderul FCSB, dacă o învinge pe Sepsi în meciul restanță din etapa a 5-a. În runda a 12-a Rapid evoluează pe teren propriu cu Poli Iași, în timp ce Universitatea Craiova și FCSB joacă sâmbătă la Voluntari, respectiv Botoșani.

Prilej cu care duminică, 8 octombrie, este programată o ediție specială a emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Derby-ul rundei cu numărul 12 este Dinamo – CFR Cluj care va avea loc pe Arena Națională. Discuțiile și dezvăluirile vor fi de-a dreptul explozive.

ADVERTISEMENT

Cristi Coste și invitații Adrian Porumboiu, Bănel Nicoliță, Robert Niță și Alin Buzărin vor face show la FANATIK SUPERLIGA, vineri, 6 octombrie, de la ora 10:30, cu prefața tuturor meciurilor din etapa a 12-a, ultima înaintea pauzei precedate de meciurile echipei naționale.

FANATIK SUPERLIGA, vineri, 6 octombrie, ora 10:30! SuperPariuri cu ”SuperGigi”

Așa cum v-am obișnuit în fiecare vineri, SuperGigi, cel mai tare specialist în pariuri sportive din România, vine la FANATIK SUPERLIGA cu rubrica specială ”SuperPariuri cu SuperGigi”. Este vorba despre nimeni altul decât Gigi Stancu, cel care este coordonator al Super Social de la SUPERBET.

ADVERTISEMENT

SuperGigi vă propune cele mai tari ponturi pentru meciurile din etapa cu numărul 12 a SuperLigii. FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice.

Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii. FANATIK SUPERLIGA este cea mai tare emisiune sportivă din media românească și se vede LIVE, în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, NUMAI pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik. Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT