Fotbal international

Fanii Barcelonei îi cer demisia lui Ronald Koeman: ”Fără Messi, echipa asta se va chinui să fie între primele șase”

30.12.2020 | 09:22
Fanii Barcelonei ii cer demisia lui Ronald Koeman Fara Messi echipa asta se va chinui sa fie intre primele sase
ADVERTISEMENT

Fanii echipei FC Barcelona îi cer demisia antrenorului Ronald Koeman, după ce catalanii au terminat anul cu un nou rezultat dezamăgitor.

Lipsiți de Leo Messi, care abia a revenit după vacanța petrecută în Argentina, Barca a remizat pe Camp Nou cu Eibar, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

Catalanii termină anul 2020 pe un dezamăgitor loc șase în La Liga, la șapte puncte în urma marilor rivale din Madrid, Atletico și Real.

Demisia lui Ronald Koeman, cerută tot mai insistent de fanii Barcelonei

La finalul întâlnirii, fanii Barcelonei l-au luat la țintă pe antrenorul Ronald Koeman pentru rezultatele slabe ale echipei și îi cer olandezului să plece cât mai repede de pe Camp Nou.

ADVERTISEMENT

”Mi-a plăcut ca jucător, dar nu e opțiunea potrivită ca antrenor”, a scris un suporter, în timp ce altul a notat: ”Fără Messi, echipa asta se va chinui să fie între primele șase”.

Comentariile acide după remiza cu Eibar au umplut rețelele de socializare. ”Koeman ar trebui demis urgent” sau ”E una dintre cele mai slabe echipe din istoria Barcelonei”, sunt alte comentarii ale fanilor supărați.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul olandez a fost dezamăgit de acest semieșec și crede că formația sa merita victoria: ”Meritam să câștigăm azi. Am jucat bine, ne-am creat ocazii, am avut și un penalty. Din cauza unei greșeli mari în apărare am luat un gol, la singura lor ocazie.

A trebuit să revenim și dacă nu marchezi mai mult de un gol, atunci faci egal. I-am simțit lipsa lui Messi astăzi. Niciodată nu poți spune că Barcelona joacă mai bine fără el. El întotdeauna face diferența”.

ADVERTISEMENT

Superstarul echipei FC Barcelona, Leo Messi, și-a decis viitorul, el urmând să plece de la FC Barcelona și cel mai probabil va ajunge să joace în Major Soccer League (MLS). Argentinianul ar urma să evolueze din 2022 pentru Inter Miami, formație patronată de fotbalul internațional englez David Beckham.

ADVERTISEMENT