Sport

Fanii, chemați în Sala Polivalentă la Dinamo – Petrolul. Cum vrea conducerea să îi motiveze pe jucători

Fanii dinamoviști sună adunarea la Sala Polivalentă Dinamo pentru meciul cu Petrolul Ploiești. Planul conducerii pentru a îi motiva pe jucători.
31.03.2024 | 13:55
Fanii chemati in Sala Polivalenta la Dinamo  Petrolul Cum vrea conducerea sa ii motiveze pe jucatori
Suporterii se strâng în Sala Polivalentă la Dinamo - Petrolul Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Galeria lui Dinamo este invitată de către club să participe la meciul cu Petrolul din Sala Polivalentă de la stadionul din „Ștefan cel Mare”. Decizia vine după ce „câinii” vor juca fără spectatori până la finalul acestui sezon în urma incidentelor de la meciul cu UTA.

„Câinii” se adună în „haită” la Sala Polivalentă Dinamo pentru meciul cu Petrolul

Dinamo a anunțat pe pagina oficială de Facebook că suporterii vor putea să îi susțină jucătorii lui Zeljko Kopic în mod organizat la meciul cu Petrolul din tribunele sălii polivalente a clubului.

ADVERTISEMENT

„Suspendarea doar ne va aduce mai aproape! Luni seară, dinamoviștii se vor aduna acasă, în Sala Polivalentă a Clubului Sportiv, din Ștefan cel Mare 7-9, pentru a-i susține pe băieții noștri în lupta de pe “Arcul de Triumf”, de la câțiva kilometri distanță, prin intermediul vizionării meciului cu Petrolul Ploiești.

Biletele se pot achiziționa online, din platforma de ticketing bilete.ro, intrarea generală fiind 20 RON. Accesul suporterilor în Sala Dinamo va fi permis începând cu orele 18:30.

ADVERTISEMENT

Ne vedem cu cel puțin 60 de minute înaintea meciului pentru a evita aglomerația. HAI DINAMO!”, se mai arată în comunicatul transmis de „alb-roșii”.

Conducerea lui Dinamo le pregătește o surpriză jucătorilor la meciul cu Petrolul

FANATIK a aflat că imaginile cu suporterii lui Dinamo adunați în Sala Polivalentă ar putea fi transmise în direct pe stadionul „Arcul de Triumf” chiar înainte de meciul cu Petrolul, pentru a-i motiva pe jucătorii lui Zeljko Kopic.

ADVERTISEMENT

Până în acest moment s-au vândut câteva sute de bilete, însă conducerea speră că Peluza Cătălin Hîldan și ceilalți fani din programul DDB sau simpli suporteri dinamoviști vor răspunde la apel și vor umple Sala „Dinamo” care are o capacitate de 2.538 de locuri.

Dinamo preia modelul Rapid

Dinamo recurge la o soluție ingenioasă în urma suspendării, așa cum galeria Rapidului a refuzat să se prezinte la derby-ul cu „alb-roșii” și a urmărit partida din Peluza Nord a stadionului Giulești, umplută până la refuz.

ADVERTISEMENT

„Câinii” au mare nevoie de victorie în fața „lupilor-galbeni”, după ce FC Botoșani și FC Voluntari au obținut victorii importante în această etapă. Dinamo a căzut pe locul 15 în clasament cu 15 puncte, unul peste Botoșani și cu unul mai puțin decât FC U Craiova 1948.

Câți copii vor fi pe stadionul „Arcul de Triumf” la Dinamo – Petrolul

La meciul cu Petrolul de pe stadionul „Arcul de Triumf” și-au anunțat deja prezența peste 500 de copii sub 14 ani, așa cum FANATIK a dezvăluit: „Cu copii pe ‘Arc’, cu suporteri în Sala Dinamo. Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a răspuns astăzi afirmativ, invocând articolul 27 din Regulamentul Disciplinar (RD). ‘Copiii au acces în condițiile art.27 din RD astfel cum a fost modificat prin decizia Cex FRF din 13.07.2023’, a anunțat LPF, într-o adresă semnată de avocatul Paul Alexandru Mincu.

Cum se intră pe stadion. Accesul copiilor sub 14 ani (inclusiv) la tribuna 1 a stadionului “Arcul de Triumf” se face doar pe baza biletelor cu valoare 0 (zero), emise de clubul nostru și distribuite direct însoțitorilor.

Însoțitorii grupurilor de copii sunt rugați să contacteze, prin e-mail, managerul departamentului de ticketing al clubului, la adresa bilete@dinamo1948.ro. Condiții de înscriere, informații necesare:

  • tabel nominal (nume/prenume, CNP) atât pentru copii, cât și pentru însoțitori;
    însoțitorii sunt obligați să aibă asupra lor, la stadion, documentele de identitate pentru fiecare copil; porțile de acces, în ziua meciului, se deschid la ora 18:30
  • însoțitorii sunt obligați să aibă asupra lor, la stadion, documentele de identitate pentru fiecare copil;
  • porțile de acces, în ziua meciului, se deschid la ora 18:30”, a anunțat Dinamo printr-un comunicat.

Dinamo și UTA au făcut recus la decizia de suspendare pentru patru etape. Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal va lua o decizie finală miercuri, 3 aprilie.

  • 20 de lei costă biletul în Sala Polivalentă Dinamo la meciul cu Petrolul
  • 500 de copii și-au anunțat deja prezența pe stadionul „Arcul de Triumf”
ADVERTISEMENT