Fanii Craiovei nu regretă plecarea lui Pițurcă: ”A adus numai haos în vestiar și pe teren”

Ionut Neamţu    Adrian Baciu   
în Universitatea Craiova
04/01/2020, 17:49
Fanii Craiovei nu regretă plecarea lui Pițurcă: ”A adus numai haos în vestiar și pe teren”
Fanii Craiovei nu regretă plecarea lui Pițurcă. Sursa foto: sportpictures.eu

Universitatea Craiova a confirmat oficial știrea publicată în exclusivitate de FANATIK conform căreia Victor Pițurcă pleacă din Bănie. Printr-un comunicat postat pe contul de Facebook, gruparea olteană anunță că Pițurcă a decis să demisioneze întrucât ”dorința sa de a câștiga campionatul nu a fost susținută de către club”.

Fanii Craiovei nu regretă plecarea lui Pițurcă

În ciuda faptului că a venit în Bănie precum un mare salvator, care anunța obiective mărețe cu Universitatea: campionatul și o calificare în grupele unei competiții europene, Victor Pițurcă a dezamăgit.

În mandatul său, echipa a avut evoluții modeste, iar perspectiva luptei pentru titlu în Liga 1 s-a îndepărtat. Treptat, și fanii s-au îndepărtat de fostul selecționer, iar asta se vede în reacțiile lor din mediul online.

Fanii Craiovei nu regretă deloc plecarea lui Pițurcă de la echipa de pe ”Ion Oblemenco”, ba dimpotrivă, mulți consideră că demisia acestuia reprezintă un pas înainte pentru club.

”Felicitări celor din conducerea clubului. Cu așa antrenor nu prindeam nici play-off-ul”, ”Prima veste bună pe anul 2020”, ”E o veste bună pentru că nu mai merge în fotbalul de azi cu metode învechite, orgolii”

”Echipa noastră juca mai prost decât în mandatul lui Mulțescu”, ”Ăsta e Pițurcă, 666! La fel a făcut și cu Becali sau Mititelu”, au scris fanii în mediul virtual.

Pițurcă, criticat dur de o parte dintre suporteri

În comunicatul oficial legat de plecarea lui Pițurcă, se spune că acesta a decis să-și rezilieze contractul întrucât nu a fost susținut de conducerea clubului în perspectiva luptei pentru titlu.

Fanii au ținut să-l penalizeze pe fostul selecționer din acest punct de vedere, reamintindu-i situații din Liga 1 în care echipe, cu loturi mult mai slabe, au avut succes.

”Dacă era așa antrenor de calitate făcea treaba și cu acest lot. Astra a luat campionatul cu ce lot, iar Viitorul la fel”, a scris un fan, iritat fiind de explicațiile oficiale.

Suporterii critică și campania de achiziții a lui Pițurcă: ”Ivan, Mățel, Zakaric, Cosic la dorința cui au fost aduși? Ar fi vrut alții în iarna, iar? Și să scape de Pigliacelli sau Martic? Pițurcă a adus numai haos în vestiar dar și pe teren, echipa asta nu se exprima bine, poate mai mult!”.

Iată și alte reacții:

  • ”Pițurcă nu dorea decât să se aleagă praful la Craiova. Poate Rotaru a realizat și el”
  • ”Dacă Mangia avea lotul care l-a avut Pițurcă, acum eram pe primul loc la diferență mare”
  • ”Foarte bine că a plecat. Să sperăm că vine acum un antrenor serios”

Victor Pițurcă a stat 16 meciuri pe banca Universităţii Craiova. Şi-a început mandatul cu o înfrângere în faţa FCSB-ului, scor 0-1, pe care l-a încheiat cu un nou eşec în faţa formației lui Becali


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 4,30 este cota pentru ”peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!


 

Închide ×