Fotbal intern

Fanii dinamoviști fac anunțul: „Garantăm că Ionuț Negoiță nu mai rămâne! Se va întâmpla asta în cel mai scurt timp”

31.05.2020 | 15:18
Fanii dinamovisti fac anuntul Garantam ca Ionut Negoita nu mai ramane Se va intampla asta in cel mai scurt timp
ADVERTISEMENT

Fanii lui Dinamo au strâns suma de 500.000 de euro pentru club, prin programul socios „Doar Dinamo București” și au anunțat că Ionuț Negoiță, actualul patron al „câinilor” nu va mai rămâne la echipă.

Fanii lui Dinamo sunt siguri că Ionuț Negoiță nu va mai rămâne la echipă

Fanii lui Dinamo au vorbit despre situația de la clubul din șoseaua „Ștefan cel Mare” și sunt siguri că Ionuț Negoiță nu va mai rămâne la echipă: „În discuțiile cu Melero s-au cerut 500.000 de euro drept garanție și se concretizează acest împrumut.

ADVERTISEMENT

Înseamnă că oamenii au bani. Noi am făcut toate demersurile pentru a încuraja investitorii. Dinamo merită un investitor serios”.

„Putem să garantăm că Ionuț Negoiță nu va mai rămâne la Dinamo!”

Robert Thomas, reprezentantul DDB, a vorbit despre faptul că Ionuț Negoiță nu va mai rămâne cu siguranță la Dinamo și despre situația lui Ionel Dănciulescu, pe care încearcă să-l convingă să rămână la echipă.

ADVERTISEMENT

„Putem să garantăm că Ionuț Negoiță nu va mai rămâne! Nu e niciun dubiu. Ne vom ocupa ca acest lucru să se întâmple în cel mai scurt timp!

El nu mai vrea de foarte mult timp să nu mai fie acolo. Acum punem umărul pentru a-i îndeplini această dorință. E o legendă că se joacă de-a vânzarea pentru a atrage investitori și pentru a-i refuzat”, a continuat Robert Thomas, reprezentantul DDB, la TV Pro X,

ADVERTISEMENT

„El chiar vrea să plece. Nu se mai implică la club de o perioadă foarte lungă. Acum am intervenit noi. Ținem foarte mult la Dănciulescu. Dinamo are nevoie de el. E apropiat de jucători și știe fotbal.

Prunea a ales să își rezolve singur problemele. Noi ne ocupă de Dinamo nu de problemele pe care cineva și le face cu mâna lui”, a mai spus Robert Thomas.

ADVERTISEMENT