Sport

Fanii dinamoviști, reacție dură la adresa FRF: “Spaniolii nu sunt în hora frăției”

04.10.2020 | 11:17
Fanii dinamovisti reactie dura la adresa FRF Spaniolii nu sunt in hora fratiei
ADVERTISEMENT

Fanii dinamoviști, reacție dură la adresa Federației Române de Fotbal după FCSB – Dinamo 3-2PCH a izbuncnit după meciul de aseară.

Peluza Cătălin Hîldan a transmis două mesaje extrem de ferme împotriva FRF, după ce Dinamo a pierdut derby-ul cu rivala FCSB în urma unui penalty extrem de contestat.

ADVERTISEMENT

“Spaniolii nu sunt în hora “frăției” la federația României”, a fost unul dintre mesajele pe care fanii dinamoviști le-au afișat pe ziduri, după meciul de aseară.

Fanii dinamoviști, reacție dură la adresa FRF

Peluza Cătălin Hîldan a sancționat extrem de categoric arbitrajul centralului Radu Popescu după ce Dinamo a pierdut cu FCSB. Golul decisiv al roș-albaștrilor a fost marcat printr-un penalty foarte discutat.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, un alt mesaj afișat pe ziduri, a fost: “Penalty…€? Cartonaș roșu…€? Offside…€?”

Aluzia fanilor dinamoviști este că aceste greșeli de arbitraj nu sunt întâmplătoare, ci influențate de anumite intervenții financiare ale adversarilor.

ADVERTISEMENT

Spaniolii nu sunt în hora "frāției"La federația României!

Geplaatst door Peluza Catalin Hildan-Dinamo op Zaterdag 3 oktober 2020

PCH îl vrea pe Ion Crăciunescu la Dinamo

Tot după meciul de aseară, Peluza Cătălin Hîldan a transmis că și-ar dori ca Ion Crăciunescu să fie adus în angrenajul administrativ al clubului și a inițiat o consultare online în rândul suporterilor.

“Îl vreți pe Ion Crăciunescu la Dinamo? Intră pe grupul PCH Oficial și votează! Un profesionist capabil să apere Dinamo în fața mizeriilor din arbitraj. După 6 etape s-au adunat 7 greșeli grave de arbitraj împotriva lui Dinamo. Suntem călcați în picioare la fiecare meci și nu avem pe nimeni care să ne ia apărarea, care să se lupte prentru DREPTATE. Ion Crăciunescu și-a demonstat imparțialitatea în intervențiile sale din ultima vreme. Este un profesionist care poate ajuta Dinamo. Pe lângă conducerea spaniolă pe care o susținem, avem nevoie și de cineva care cunoaște fotbalul de la noi. Te invităm să votezi pe grupul PCH Oficial. Vezi link mai sus!”, a postat principalul grup de suporteri al lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Il vreți pe Ion Crăciunescu la Dinamo? Intră pe grupul PCH Oficial și votează!…

Geplaatst door Peluza Catalin Hildan-Dinamo op Zaterdag 3 oktober 2020

Reacțiile dinamoviștilor trebuie înțelese în contextul în care aceștia afirmă că în primele etape au fost clar dezavantajați de arbitraje. Dinamo a fost defavorizată în primele patru etape în opoziție cu marea rivală, FCSB, care a fost dezavantajată de arbitraj în doar două dintre primele cinci meciuri.