Sport

Fanii FCSB, nemulţumiţi după transferul lui Edjouma la Bari: “L-ați lăsat să plece pe bani de caramele”

Fanii celor de la FCSB au fost nemulțumiți după transferul lui Malcom Edjouma la Bari. Suporterii au luat cu asalt postarea cu anunțul oficial.
17.08.2023 | 16:51
Fanii FCSB nemultumiti dupa transferul lui Edjouma la Bari Lati lasat sa plece pe bani de caramele
Fanii FCSB-ului sunt nemulțumiți de transferul lui Edjouma la Bari. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB l-a cedat pe Malcom Edjouma sub formă de împrumut la Bari, în Serie B. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că mijlocașul francez va încasa un salariu de 20.000 de euro lunar. Vicecampioana României s-a despărțit de jucător prin intermediul unei postări pe pagina oficială de Facebook, iar suporterii s-au declarat total nemulțumiți.

Fanii FCSB, nemulțumiți după transferul lui Edjouma la Bari: „Am pierdut un super jucător”

Deși a fost unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB în prima parte a sezonului trecut, Malcom Edjouma a ieșit treptat din echipa de start a vicecampioanei. În cele din urmă, jucătorul de 26 de ani a semnat cu Bari.

ADVERTISEMENT

FCSB i-a urat succes jucătorului prin intermediul unei postări pe pagina oficială de Facebook. Fanii au luat cu asalt postarea, nemulțumiți mai ales în privința prețului pentru care echipa lui Gigi Becali l-a cedat pe Malcom Edjouma. FANATIK a dezvăluit că FCSB va încasa 200.000 de euro pentru împrumutul francezului.

„Am pierdut un super jucător ca să rămânem cu petarda de Ovidiu Popescu”, „Jucător a cărui valoare este de cel puțin 2-3 milioane de euro. Management penibil, încă o dată, v-ați bătut joc de unul dintre cei mai buni mijlocași din campionatul nostru”, „Păcat, unul dintre cei mai buni din Superligă…”, „Pierdere imensă…”, au fost câteva dintre comentariile fanilor FCSB.

ADVERTISEMENT

Malcom Edjouma le lipsește fanilor FCSB: „Face și el ce spune Becali”

„L-ați lăsat să plece pe bani de caramele. Nu-i nimic surprinzător la managementul nostru falimentar. Cu siguranță nu vom aduce ceva în locul lui”, „Din nou locul 2, maxim, și anul acesta….nu îl ține pe Sorescu, îl tine pe Crețu, acum îl dă împrumut pe Malcom….cele mai proaste decizii….”, au mai scris suporterii roș-albaștrilor.

Totuși, au existat și altfel de păreri. „A jucat bine în trecut, dar în ultimele meciuri părea că o face doar la mișto … poate nu a mai avut dorință să rămână”, „Să vedem ce face acolo! Mulțumim și baftă!”, „Mai bine! Oricum în ultimele meciuri a jucat la mișto”, au scris fanii vicecampioanei.

ADVERTISEMENT

Malcom Edjouma a fost adus de FCSB în iarna anului trecut de la FC Botoșani pentru 330.000 de euro. Per total, francezul a adunat 61 de meciuri pentru echipa lui Gigi Becali, reușind să înscrie 14 goluri și să ofere 4 pase decisive.

Bari are opțiunea unui transfer definitiv

Bari, noua formație a lui Malcom Edjouma, are posibilitatea să activeze clauza unui transfer definitiv în cazul francezului. Astfel, dacă va convinge și va fi păstrat în lot de italieni, fotbalistul de 26 de ani îi va aduce o altă sumă de 700.000 de euro echipei lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Da, e un pas mare pentru mine. Sunt foarte fericit că am posibilitatea de a-mi arăta calitatea într-o altă țară. Trebuie să rămân concentrat și serios pentru a arăta și acolo ce am arătat în România, iar totul va fi în regulă.

Le doresc toate cele bune celor de la FCSB. Sper să intre în grupele Conference League și să câștige titlul”, a declarat Edjouma, la plecarea din România.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 4,45 este cota pentru „se califică 2” la meciul Nordsjaelland – FCSB

ADVERTISEMENT