Sport

Edjouma a plecat în Italia să semneze cu Bari: ”Sper ca FCSB să câștige titlul”

După mai multe săptămâni de negocieri, în cele din urmă Malcom Edjouma o părăsește pe FCSB și va juca sub formă de împrumut la Bari, în Serie B.
16.08.2023 | 11:15
Edjouma a plecat in Italia sa semneze cu Bari Sper ca FCSB sa castige titlul
După mai multe săptămâni de negocieri, în cele din urmă Malcom Edjouma o părăsește pe FCSB și va juca sub formă de împrumut la Bari, în Serie B. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Mijlocașul francez și-a pierdut postul de titular la vicecampioana României odată cu venirea lui Damjan Djokovic, iar acest lucru l-a făcut să-și dorească să plece de la formația ”roș-albastră”.

Malcom Edjouma, împrumutat de FCSB la Bari

Patronul FCSB, Gigi Becali, a fost de acord să-l lase pe Malcom Edjouma să plece la Bari împrumut pentru 200.000 de euro, plus alți 600.000 de euro în vara viitoare în schimbul unui transfer definitiv.

ADVERTISEMENT

Deși Becali anunța într-o ediție precedentă a FANATIK SUPERLIGAnu a mai primit niciun semn de la clubul italian după ce le-a spus condițiile în care poate fi achiziționat francezul, în cele din urmă mutarea a fost închisă.

Malcom Edjouma nu a făcut deplasarea alături de FCSB în Danemarca pentru meciul retur cu Nordsjaelland din Conference League, iar miercuri dimineață, însoțit de agentul Florin Vulturar, a plecat în Italia pentru a semna cu Bari.

ADVERTISEMENT

”Da, e un pas mare pentru mine. Sunt foarte fericit că am posibilitatea de a-mi arăta calitatea într-o altă țară. Trebuie să rămân concentrat și serios pentru a arăta și acolo ce am arătat în România, iar totul va fi în regulă. Le doresc toate cele bune celor de la FCSB. Sper să intre în grupele Conference League și să câștige titlul”, a declarat Edjouma la plecare.

Condițiile transferului lui Edjouma la Bari

La rândul său, agentul Florin Vulturar a precizat că este vorba de un împrumut pentru un sezon, cu opțiune obligatorie de cumpărare dacă Malcom Edjouma va juca un anumit număr de meciuri pentru Bari.

ADVERTISEMENT

”Sper că e un pas înainte pentru Malcom. El și-a dorit foarte mult acest transfer și am reușit să îl închidem. E un pas important pentru el, Bari e echipa a doua, cum ar veni, a lui Napoli și are șansa lui. Vom vedea dacă e fotbalist pentru Italia.

Ați văzut, nici lui Moruțan nu-i dădea nimeni nicio șansă, dar a jucat foarte mult acolo și a făcut un pas bun. E împrumut un an de zile, cu opțiune obligatorie de cumpărare dacă va juca un număr de meciuri”, a spus Vulturar.

ADVERTISEMENT

Bari a ratat la mustață promovarea în Serie A în sezonul precedent. Formația pregătită de Michele Mignani a ajuns până în finala barajului de promovare, dar a fost învinsă de Cagliari, scor 2-1 la general. Bari va deschide noua stagiune din Serie B, urmând ca vineri, 18 august, de la ora 21:30, să primească vizita lui Palermo.


  • Cota BETANO pentru FCSB: este 1,39 pentru „sub 3,5 goluri” la meciul Nordsjaelland – FCSB

ADVERTISEMENT